Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Horeca bereidt zich voor op heropening: ‘Ik had een black-out’

Door Marèl Holtermans 31 mei 2020

1 Juni komt steeds dichterbij en dat betekent dat veel horecaondernemers druk bezig zijn met alles klaarzetten. Want het terras optuigen gaat dit keer toch iets anders dan anders; horecaondernemers moeten zich aan veel regels houden. Wat vinden zij hiervan? Hoe pakken ze het aan? Wij spreken in deze webserie met een aantal Bosschenaren over de heropening van de horeca.

“In het begin wist ik niet wat ik moest doen”, vertelt eigenaar Aziz. “Hoe moest het met het personeel, de voorraad, met alles. Ik had een soort black-out.” Gelukkig had hij altijd de steun van sous-chef en gastvrouw Samira, die op elk moment positief bleef. Samira: “Ik zei direct: Kom, we gaan gewoon dingen aanpakken. Waarom niet?!”

La Cocotte

En zo geschiedde; de twee startten met afhaaltajines, pakten de verfpot erbij om de zaak een frisse look te geven en maakten nieuwe mozaïktafels. “We hebben geen moment stilgezeten”, zegt Samira vrolijk.

Minder omzet

De tajines to go vielen goed in de smaak bij velen. Niet alleen buurtbewoners kwamen langs, ook nieuwsgierige mensen uit Nijmegen, Oss en Eindhoven namen een kijkje. “Dat gaf zoveel kracht, we werden er gewoon emotioneel van.”

Je ziet het in bovenstaande video!

Aziz en Samira zijn niet de eerste die we spraken; eerder kwamen Merijn van Pizzabar DEEG en Geert en Edwin van Werkwarenhuis aan het woord over de heropening van de horeca. De volgende keer spreken we met de mensen van La Cocotte. Wie zou jij graag terugzien in deze webserie? Laat het weten in de comments of stuur een berichtje naar [email protected]


Meer over La Cocotte ontdekken?

La Cocotte restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

van Noremborghstraat 109, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kijk ook:

heropening

[VIDEO] Horeca bereidt zich voor op heropening: ‘We zijn op zoek naar wat mag in Den Bosch’

1 Juni komt steeds dichterbij en dat betekent dat veel horecaondernemers druk bezig zijn met alles k...
horeca heropening

[VIDEO] Horeca bereidt zich voor op heropening: ‘Mijn handen jeuken om te beginnen’

1 Juni komt steeds dichterbij en dat betekent dat veel horecaondernemers druk bezig zijn met alles k...

adv.