Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Bossche Sharon en Esmee maken het bont bij Ex on the Beach: ‘Even lekker stoken’

Door Marèl Holtermans 10 juli 2019

Ken je de Bossche tweeling Sharon en Esmee al? De twee zijn sinds een paar jaar bekend van het MTV-programma Ex on the Beach. Daarbij zien we ze regelmatig dansen, flirten en drinken. Afgelopen weekend keek presentator Koen Kardashian samen met Esmee, moeder Mariek en Esmees beste vriendin naar de laatste aflevering.

Ex on the beach

Mocht je het programma nog niet kennen waarin de tweeling te zien is, komt hier een korte uitleg: bij Ex on the Beach gaan jonge dames en heren naar een tropisch paradijs – ergens in Thailand in dit geval – waar ze genieten van het leven. Er is veel drank in het spel, de nodige romances ontstaan, maar er zijn ook veel onderlinge ruzies. Dat is vaak helemaal het geval als de exen van de kandidaten uit de zee lopen (ja, je leest het goed) en ook het huis intrekken.

Samen terugkijken

De serie is al een tijdje geleden opgenomen, maar op dit moment op tv te zien. Omdat de tweeling zo populair en berucht is, maakt MTV weleens een extra programma waarbij ze samen met de sterren naar Ex on the Beach kijken (snap je hem nog?). Dat was ook bij de laatste aflevering het geval. Presentator Koen Kardashian gaat langs bij de dames, maar treft alleen Esmee, haar moeder en haar beste vriendin aan. “Sharon was boos, omdat jullie te laat waren”, verklaart Esmee. “En nu wil ze niet meer meedoen.”

(Tekst loopt door onder de foto) 

Ex on the beach
Foto: Still YouTube-video

Moeder Mariek

In de video vertelt moeder Mariek dat ze het over het algemeen prima vindt dat de tweeling weer meedoet met het programma. Maar er zijn ook momenten dat het iets minder fijn is om je dochters op het witte scherm te zien: “De reacties van mensen zijn vervelend. Die denken dat je opeens niet meer van je dochters houdt, omdat ze met dit programma meedoen. Dat slaat natuurlijk nergens op.” Mariek is ook geen fan van de cosmetische ingrepen die de tweeling lieten doen. “Het is helemaal niet nodig. […] Ze zijn gewoon mooi van zichzelf. En ik vind dat ze zichzelf eigenlijk alleen maar lelijker maken.” Auw!

Bekijk de hele video hierboven!

Kijk en lees ook:

nieuwe platenzaak post-its

[VIDEO] Haha! Pasgetrouwd stel wordt thuis verrast met 17.500 post-its

Het is traditie: het bruidspaar 'verrassen' met een versierd huis na de huwelijksreis. Die taak name...
carmen tattoo

Bossche Carmen was te zien bij Just Tattoo of Us: ‘Mijn eerste tattoo kreeg ik op mijn 13e’

Just Tattoo of Us Benelux is een extreme relatietest. Vrienden, familieleden en koppels geven elkaar...
Jumbo City

[VIDEO] Hij is open: voortaan kun je ook in het Paleiskwartier naar Jumbo City

Yessss, het is zover! De tweede vestiging van Jumbo City in Den Bosch is geopend. Wij namen een kijk...

[VIDEO] Sonja startte een moestuin op haar school: ‘Dit leer je niet uit een boekje’

Na ruim een jaar knallen, is de droom van begeleider Sonja op Kindcentrum de Kwartiermaker werkelijk...

adv.