Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de perfecte sportschool voor Rosan: ‘In een halfuurtje ben je klaar’

Aangeboden door bbb health boutique Den Bosch 24 juni 2020

Je herkent het misschien wel. Die wekelijkse gang naar de (buiten)sportschool voelt als een enorme verplichting die je het liefst van je to-dolist zou halen. Voor Rosan Swart was dat in elk geval wel zo, tot ze ging sporten bij bbb health boutique aan de Orthenstraat in Den Bosch. “Sporten voelt hier niet als een moetje: ik heb altijd zin om te gaan.” Ze vertelt aan indebuurt hoe dat komt.

We horen je denken: maar sportscholen zijn toch helemaal niet open? Bij bbb health boutique kun je gewoon terecht. “Bij ons train je in een warmtecabine,” legt eigenaresse Karin Matthijssen uit. “Omdat het individuele cabines zijn, vallen wij volgens de overheid onder contactberoepen, zoals beautysalons en kappers. Daarom zijn we sinds 11 mei weer open: daarvoor hebben we onze dienstverlening online aangeboden. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen en maken we extra grondig schoon.” Bbb health boutique geeft ook groepslessen zoals yoga, pilates, HIIT en bootcamp: die worden tot 1 juli wel buiten gegeven. “Daarna bieden we ze weer binnen aan!”

Tekst gaat verder onder de foto.

bbb health boutique Den bosch
Foto: bbb health boutique

In een halfuur klaar

Rosan is de afgelopen weken dus alweer lekker aan het sporten. Hoe het komt dat ze het zo naar haar zin heeft bij bbb? “Het is een combinatie van de goede sfeer, persoonlijke aanpak én de effectieve workouts”, vertelt Rosan. “De coaches stellen op basis van jouw doelen een trainingsprogramma samen. De training duurt een halfuur, maar is supereffectief.” Hoe dat komt? “In de cabine is het veertig graden: dat is best wel warm. Door de hitte gaat de verbranding omhoog, krijg je minder spierpijn en is de kans op blessures kleiner. Geloof mij: het voelt alsof je een uur bezig bent geweest. Doordat je zo snel klaar bent, is het heel haalbaar om een of meerdere keren per week te gaan. Daarnaast moet je vooraf een cabine reserveren, dat is een goede stok achter de deur.”

Coaching

Rosan sport nu anderhalf jaar bij bbb en het effect merkt ze zéker: “Ik zit lekkerder in mijn vel, ben fitter en meer in vorm. Dat is voor een groot deel te danken aan de coaches. Zij maken elke keer een uitdagend programma voor me, waardoor ik het maximale uit mezelf haal. Ook geven ze advies op het gebied van voeding en kun je bij ze terecht als het minder goed met je gaat. Ik ben sinds kort zwanger en ook daar helpen ze me enorm mee. Ik doe nu een speciale training voor zwangeren en na de bevalling helpen ze me om weer in vorm te komen. Er zijn zelfs speciale lessen waarbij je je baby mee kunt nemen, dat is ideaal.”

Tekst gaat verder onder de foto.

bbb health boutique Den bosch
Foto: bbb health boutique

‘Ik voel me hier thuis’

Rosan heeft het vooral naar haar zin omdat ze de sfeer erg fijn vindt. “De sportschool is alleen voor vrouwen. Je leert elkaar en de coaches best wel goed kennen, waardoor je je thuis voelt. Ook kun je voor- of na het sporten even een kop koffie of thee drinken en een tijdschrift lezen. Dat maakt het ontspannen en zorgt nog meer voor een thuisgevoel.”

Boek een gratis proefles

Klinkt dit als de ideale sportschool voor jou? Snappen we! Je kunt via deze link meteen een gratis proefles boeken. Het is sowieso slim om voor 31 augustus langs te gaan, want er is tot die tijd een goede actie. Je krijgt tien sessies in de warmtecabine of tien groepslessen van €199,- voor €149,-. Dat is inclusief food- en lifestylecoaching!

Lees ook:

De zusjes Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique

Hoe bijzonder is dit: de zussen Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique. We liepen even ...
bbb boutique

Super effectief als je af wil vallen: een halfuurtje sporten in de warmtecabine van bbb

Ben jij al bij de nieuwe bbb health boutique geweest in de Orthenstraat? Zo niet, pak dan een proefl...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door bbb health boutique Den Bosch. Meer over bbb health boutique Den Bosch ontdekken?

bbb health boutique Den Bosch sport en bewegen

Geopend07:30 - 13:30 |17:00 - 21:30

Orthenstraat 290, Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.