Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Romy en Elmke hebben de perfecte sportschool gevonden: ‘Je bent hier geen nummertje’

Aangeboden door bbb health boutique Den Bosch 7 februari 2019

Hoe fijn is het als je een sportschool vindt die perféct bij je past. Of je nou zwanger, pas bevallen, te zwaar, te dun, herstellende of juist heel fit bent. Een sportschool die met je mee beweegt en waar je op elk moment van je leven kan instappen. Romy Cavedo (39) en Elmke Hendrix (28) hebben hun plek bij bbb health boutique in Den Bosch gevonden en zijn laaiend enthousiast!

“Ik zocht iets waar ik meer structureel kon sporten”, begint Elmke. Ze vond naast het hockeyveld – ze is manager bij de dames van Den Bosch – uitdaging in crossfit. Maar dat bleek net te iets te heftig. Een vriendinnetje tipte haar vervolgens om te sporten bij bbb. “Je hebt lessen waarbij je maar een halfuurtje hoeft te sporten. Ik was druk met werk en dacht: dit ga ik proberen. In april 2018 stapte ik binnen en dat doe ik nu nog.”

Meteen een goed gevoel

Elmke was er vanaf het begin (bbb opende in Den Bosch in maart 2018) bij. Romy belandde in oktober bij de sportschool. “Ik zag op jullie website (indebuurt.nl, red.) een advertentie voorbijkomen van bbb. Dat ze ‘mamales’ aanboden voor zwangere vrouwen. Ik klikte erop omdat ik benieuwd was wat het inhield. Toen heb ik me ingeschreven voor een proefles en die vond ik meteen heel fijn”, zegt Romy.

(tekst loopt door onder foto)

Ook als je net bevallen bent kan je terecht bij bbb health boutique. Foto: bbb health boutique

‘De mensen die er werken, maken het heel leuk’

Ze is, zo zegt ze zelf, niet zo’n sportschoolpersoon. Bij bbb voelde ze meteen een heel andere sfeer. “Het is kleinschalig en vergeleken met de standaard sportschool rustig. Omdat ik zwanger ben vind ik dat erg fijn. En ze letten daarom extra goed op je, je krijgt een speciaal programma.” Ook Elmke waardeert het kleinschalige: “Je bent geen nummertje. Ze vragen geregeld hoe het gaat en begeleiden je continu in de training. Dat is ook waarom ik het zo tof vind hier: de mensen die er werken, maken het heel leuk. En het is een vrouwensportschool. Ook heel prettig!”

Ben je zwanger? Dan kun je gewoon komen!

Bbb staat er – naast dat ze een hippe sportschool voor vrouwen zijn – om bekend dat je hier lekker kunt sporten tijdens de zwangerschap. “Ze weten echt precies hoe ze dat moeten aanpakken”, merkt Romy op. “Ze blijven je in de gaten houden en zeggen ook: ‘joh, als het niet gaat, doe dan rustig aan’. Er staat altijd iemand bij de hot cabins, maar ze zitten niet steeds in je nek te hijgen. Dat voelt zo fijn.” Elmke vult aan: “Je kunt tussendoor lekker kletsen met de coaches terwijl je in de cabine ligt. Ik had echt niet verwacht dat ze sfeer zo relaxt was.”

(tekst loopt door onder foto)

bbb health boutique
Romy vond haar geluk bij bbb health boutique in Den Bosch: Foto: bbb health boutique

‘Een hele chille sportschool’

Romy is inmiddels 27 weken zwanger en niet van plan om bbb nu al tijdelijk gedag te zeggen: “Ik ben in april uitgerekend en van plan om door te gaan tot ik niet meer kan. Voorlopig gaat het hartstikke goed, ook door de aangepaste programma’s en begeleiding. Moet je nagaan: ik ging eerst maar drie keer naar de sportschool en haakte daarna af. Nu blijf ik gewoon komen. Ze doen dus toch iets goed!” En Elmke? Die blijven we voorlopig ook zien in de hippe sportschool. “Ze hebben de ambities om verder te groeien en meer lessen aan te bieden. Dat waardeer ik enorm en is voor mij een reden om zéker te blijven. Het is gewoon een hele chille sportschool.”

Nou, waar wacht je nog op? Wil jij ook graag helemaal in shape komen net als Romy en Elmke? Schrijf je hier dan gauw in voor een proefles!

Lees ook:

De zusjes Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique

Hoe bijzonder is dit: de zussen Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique. We liepen even ...
bbb boutique

Super effectief als je af wil vallen: een halfuurtje sporten in de warmtecabine van bbb

Ben jij al bij de nieuwe bbb health boutique geweest in de Orthenstraat? Zo niet, pak dan een proefl...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door bbb health boutique Den Bosch. Meer over bbb health boutique Den Bosch ontdekken?

bbb health boutique Den Bosch sport en bewegen

Gesloten08:30 - 13:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Orthenstraat 290, Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.