Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x groepslessen die je alleen bij Sportcentre de Dieze volgt

Aangeboden door Sportcentre de Dieze 29 oktober 2019

Toe aan iets nieuws op sportgebied? Laat je dan verrassen bij Sportcentre de Dieze in Den Bosch: ze hebben een groot aanbod aan groepslessen en die worden ook nog eens door (professionele) instructeurs gegeven. We lichten een aantal lessen uit om je alvast op te warmen.

Maar eerst even een korte introductie van Sportcentre de Dieze. Want ja, je wil natuurlijk wel weten waar je straks sport. De sportschool heeft het grootste aanbod van groepslessen in Den Bosch. Dikke kans dus dat er een geschikte les voor jou tussen zit. Erg populair zijn de Hot Yoga lessen. Daarover later meer. Sportcentre de Dieze zit in het pand ‘de Dieze’, waar meerdere bedrijven zich bezighouden met sport, bewegen, gezondheid en zorg. Fysio de Dieze zit er ook en veel cliënten hebben baat bij de samenwerking met Sportcentre de Dieze. Bijvoorbeeld Theo, die na twee maanden fitnesstraining al succes merkte.

Succes vinden Bosschenaren ook bij de groepslessen van Sportcentre de Dieze. Tijd om er een aantal uit te lichten:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Hot Yoga

Hot Yoga bij Sportcentre de Dieze. Foto: Sportcentre de Dieze

Uniek is de Hot Yoga studio, die je bij andere sportscholen in Den Bosch niet ziet. Wat de les zo bijzonder maakt? Tijdens de yogales wordt de studio opgewarmd via infraroodpanelen. De warmte werkt intensief op je spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Dat zorgt voor een flexibel en sterk lichaam! Het extra zweten zorgt ervoor dat je afvalstoffen afvoert. Je lichaam wordt ontgift, je concentratie gaat omhoog, je komt tot rust en je voelt je meer ontspannen. Zo is Hot Yoga niet meer weg te denken uit het leven van Lidian Hogekamp. Ook yogadocente Janet kan je uitleggen hoe aangenaam en effectief deze lessen zijn.

Op de volgende tijden zijn er Hot Yoga lessen:

 • Maandag 18.00 – 19.00 uur / Hot Yoga/Pilates Fusion
 • Woensdag 19.00 – 20.00 uur / Hot Yin Yoga
 • Donderdag 19.00 – 20.00 uur / Warm Restorative Yin Yoga
 • Zondag 8.45 – 9.45 uur / Warm Yin Yoga

Reserveren voor een Hot Yoga les kan hier.

Spinning

Spinning bij Sportcentre de Dieze. Foto: Sportcentre de Dieze

Ben je dol op fietsen en heb je zin om lekker veel te zweten? Stap dan op de fiets voor een les spinning. Je fietst een uur lang effectief onder begeleiding van docenten Roel, Richard of Janet. Tijdens de les kun je je hartslag checken op groot scherm. Je krijgt een eigen nummer en weet zo dus wanneer je moet aanzetten of afremmen.

De lessen spinning worden op de volgende dagen gegeven:

 • Maandag van 19.00 – 20.00;
 • Woensdag van 9.00 – 10.00 uur en 19.00 – 20.00 uur;
 • Zaterdag van 9.00 – 10.00 uur;
 • Zondag van 9.00 – 10.00 uur.

Easy BBB

Easy BBB bij Sportcentre de Dieze. Foto: Sportcentre de Dieze

Zegt Easy BBB je niets? Dan is dat sowieso al een reden om deel te nemen aan de groepsles! BBB is een ‘low impact’ fitnesstraining op muziek die de spanning in je spieren verhoogt. Drie keer raden waar BBB voor staat… Buik, billen en benen! Je doet oefeningen vanaf de grond en hoeft dus niet te springen, waardoor je gewrichten minder belast worden zoals bij bijvoorbeeld hardlopen. Een ideale training voor zowel jong en oud!

De les Easy BBB wordt gegeven op:

 • Maandag van 8.30 – 9.30 uur.

Pilates

Pilates bij Sportcentre de Dieze. Foto: Sportcentre de Dieze

Een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, en zowel voor beginners als gevorderde sporters, is Pilates. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Net zoals bij yoga legt Pilates nadruk op de principes: Centriciteit, Concentratie, Controle, Precisie, Ademhaling en vloeiende bewegingen.

Wat het zo populair maakt, is dat je snel resultaat boekt terwijl het geen zware training is. Pilates onderscheidt zich op een aantal punten van andere vormen van training. Zo wordt niet uitgegaan van het trainen van aparte spiergroepen. Het lichaam wordt als een geïntegreerd geheel beschouwd. Daardoor komen bij elke oefening meerdere spiergroepen tegelijk aan bod, waarbij zowel kracht als lenigheid tegelijk worden uitgedaagd.

De lessen Pilates worden gegeven op de volgende dagen:

 • Dinsdag van 10.00 – 11.00 uur (Easy Pilates, minder intensief dan Pilates);
 • Woensdag van 10.00 – 11.00 uur en 18.00 – 19.00 uur;
 • Donderdag van 9.00 – 10.00 uur;
 • Zaterdag van 11.00 – 12.00 uur;
 • Zondag van 10.00 – 11.00 uur.

DanceFit

DanceFit bij Sportcentre de Dieze. Foto: Sportcentre de Dieze

Voetjes van de vloer! Het mag tijdens de groepsles DanceFit. Als dansen je passie is, dan is deze les zeker iets voor jou: je danst jezelf helemaal fit op de nieuwste hits, populaire klassiekers en swingende beats. Lekker afwisselend, uniek en vooral erg gezellig.

De les DanceFit wordt gegeven op:

 • Donderdag van 19.00  – 20.00 uur.

Benieuwd naar nóg meer?

Bij Sportcentre de Dieze volg je voldoende groepslessen! Foto: Sportcentre de Dieze

Zoals gezegd: het aanbod groepslessen bij Sportcentre de Dieze is groot. De sportschool heeft voor elke doelgroep lessen die worden gegeven door goedopgeleide docenten. Check hier het complete aanbod. Wil je eerst kijken of sporten in ‘de Dieze’ wat voor jou is? Je bent altijd welkom voor een proefles, waarvoor je je online kunt aanmelden. Sportcentre de Dieze heeft goede (en vooral schone!) faciliteiten, een ruime eigen parkeerplaats en er hangt een fijne, gemoedelijke sfeer. Wat wil je nog meer?!

Lees ook:

Sportcentre de Dieze & Fysiotherapie de Dieze

Mark, Niels en Eus vertellen over hun passie: ‘We vullen elkaar aan’

Sporten kun je op heel veel plekken in Den Bosch, naar de fysio gaan ook. Bij Sportcentre en Fysio d...
hot yoga den bosch

Janet geeft bijzondere sportles: ‘Door de warmte kun je beter ontspannen’

Soms ontdek je van die sporten waar je toch wel heel erg warm van wordt. Neem bijvoorbeeld de Hot Yo...
Fysio de Dieze: Theo

Theo (70) loopt beter dankzij deze fysiotherapie: ‘Na twee maanden merkte ik al verschil’

Wist je dat in Nederland maar liefst 8,2 miljoen mensen één of meer chronische aandoeningen hebben? ...

Meer over Sportcentre de Dieze ontdekken?

Sportcentre de Dieze sportcentra

Gesloten08:00 - 22:00

Werfpad 5, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:sportcentra
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.