Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fysiotherapie Smits is verhuisd en klaar voor de toekomst: ‘We willen sporten leuker maken’

Aangeboden door Fysiotherapie Smits 15 oktober 2020

Een ondernemer met lef, dat is fysiotherapeut Bram Smits. De nieuwe locatie van Fysiotherapie Smits aan de Rompertsebaan 54 in Den Bosch is geheel vernieuwd en klaar voor de toekomst. “Ons team van specialisten heeft nu nog meer ruimte om persoonlijk met iedere patiënt aan de slag te gaan.”

In januari bestaat Fysiotherapie Smits vier jaar, vertelt Bram trots. De fysiotherapeut begon ooit met één kamer in een gezondheidscentrum, maar had al snel een grotere locatie nodig met meerdere behandelruimtes. “Het team werd groter, waardoor we uit ons jasje groeiden.” Inmiddels werkt Bram met zes specialisten om patiënten op allerlei gebieden te kunnen helpen.

Trots team

Het team van Fysiotherapie Smits bestaat stuk voor stuk uit enthousiaste en kundige specialisten die werken op persoonlijk niveau. Bram boekt al jaren uitzonderlijke resultaten met zijn manuele therapie voor patiënten met rug- en schouderklachten. Door de vaste uitbreiding van het team zijn de behandelmogelijkheden voor patiënten flink verbreed. Kim is de knie-specialist en behandelt loopklachten. Voor cesartherapie en fitness moet je bij Mariëlle zijn. Eline is oncologisch therapeut en verzorgt revalidatie, dry-needling en oedeemtherapie. Daarnaast kun je bij Rick en Julie terecht voor massage, revalidatietherapie en sport- en bewegingstherapie. “We zijn trots op waar we nu staan met dit team en we blijven uitbreiden. Zo hebben we sinds kort een nieuwe manueel therapeut erbij, Angela.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Fysiotherapie Smits
Foto: Fysiotherapie Smits

Een-op-een

In het nieuwe pand heeft iedere therapeut een eigen behandelkamer, zodat de behandeling privé is en een-op-een met de behandelaar. “Wij houden ons goed aan de corona maatregelen. We werken met mondkapjes en waken ervoor dat iedereen ruimte heeft. De patiënten plannen zelf de afspraak wanneer het hen uitkomt, wij zorgen voor een schone omgeving. De ruimtes zijn groot, waardoor het makkelijk is om afstand te houden. Bovendien houden we ons aan de hygiëneregels, zodat het de behandelruimtes schoon zijn.”

Sporten in een virtuele werkelijkheid

De innovatieve fysiotherapeut is constant op zoek naar nieuwe ideeën om mensen nog beter te behandelen. Bijvoorbeeld door het gebruik van videospellen of een virtual reality-bril om je te laten bewegen. “Vaak zie ik gezichten van patiënten betrekken als ik ze vertel dat ze oefeningen moeten doen voor hun herstel. Daarom proberen we het leuk te maken en het aantal oefeningen beperkt te houden. Ook zoeken we steeds nieuwe manieren om plezier in sporten te vergroten, bijvoorbeeld met ‘exergames’. Je kunt het vergelijken met Wii-spellen waarbij je moet dansen in je huiskamer.” De therapeut wil de nieuwe behandelvorm, naast het ‘gewone sporten’, over een halfjaar aanbieden aan patiënten bij Fysiotherapie Smits.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Fysiotherapie Smits

Vertrouwen in de toekomst

Mensen die binnenstappen bij Fysiotherapie Smits aan de Rompertsebaan zijn positief. “Ze reageren meestal met ‘wow’ en zijn heel enthousiast”, vertelt Bram. “We hebben een superleuk team en timmeren hard aan de weg.” Het nieuwe pand is volgens de ondernemer een fijne plek voor de langere termijn. “Het is een herkenbare locatie, bijna tegen de Rompertpassage aan. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. We zijn trots op waar we nu staan en hebben veel vertrouwen in de toekomst.”

Meer over Fysiotherapie Smits:

Henry is na 10 jaar pijnvrij: ‘Fysiotherapeut Bram stelde me direct op mijn gemak’

Leven met een schouderblad dat scheef staat? Henry van Boekel (45) weet er alles van. Dankzij Fysiot...
tips goede werkhouding

Fysiotherapeut Bram deelt tips voor een goede werkhouding

Begin je al last van je rug, nek of schouders te krijgen? Grote kans dat jouw werkhouding niet helem...
fysiotherapie smits

Jonny loopt weer rechtop door Fysiotherapie Smits: ‘Plezier in het leven hier teruggevonden’

Hij stapte ietwat sceptisch binnen, maar wil er nóóit meer weg. Voor Jonny (64), die leidt aan de lo...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fysiotherapie Smits. Meer over Fysiotherapie Smits ontdekken?

Fysiotherapie Smits

fysiotherapeuten

Gesloten08:00 - 22:00

Rompertsebaan 54, Den Bosch

Bekijk meer:fysiotherapeuten

adv.