5 x sporten met een personal trainer

Door Marloes van Vliet 18 september 2017

Het overkomt de beste hoor, een paar extra kilootjes na een heerlijke vakantie. Pizzaatje, wijntje erbij, ijsje toe. En groot gelijk heb je! Maar mocht je die vakantiekilo’s toch liever weer kwijtraken, dan hebben wij een paar leuke sportadresjes voor je. Allemaal onder begeleiding van personal trainers dus zij zorgen dat de kilo’s eraf vliegen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Commit2Bfit

commit2bfit
Foto: Facebook Commit2BFit

Bart Viguurs van Commit2Bfit vertelt: ”Iedereen is naar mijn mening in staat (fysieke) doelstellingen te bereiken. Belangrijke criteria voor succes hierin zijn het formuleren van realistische doelen, discipline, doorzettingsvermogen, persoonlijk inzicht en plezier.” Bart gaat je daar volledig bij helpen en hij gaat samen met jou proberen je doelen te bereiken. Ook leuk en nieuw voor ondernemers in Den Bosch : Probeer deze speciale Networkout waarin je gaat sporten en netwerken tegelijkertijd.

Commit2Bfit sportscholen

Nu openHele dag

Westenburgerweg 378, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen

HVO Personal Training

hvo-personal-training
Foto: Facebook HVO Personal Training

Ben je toe aan één op één training op maat? Dan ben je bij HVO Personal Training aan het juiste adres. Als je geen zin hebt om jezelf af te matten in de gym, is boksen ook een goede optie om fit te worden. Je kunt bij HVO kiezen uit bijvoorbeeld weerbaarheidstraining, bokstraining, kickbokstraining en functionele training; weer eens wat anders!

HVO Personal Training sportscholen

Nu open09:00 - 20:30

Rijnstraat 224, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen

Basic-Fit

basic-fit
Foto: Basic-Fit

Wil je jezelf na een lange zomer weer topfit krijgen maar ben je niet zo’n gymtijger? Probeer dan de kickstartsessie van Basic-Fit. Na deze sessie weet je welke apparaten en oefeningen het beste bij jouw trainingsdoel passen en heb je voldoende tips om zelf aan de slag te kunnen. Maar wil je daarna toch nog meer begeleiding – dan kan dat ook. In Den Bosch zijn genoeg personal trainers aanwezig om jou bij te staan en je naar een hoger niveau te helpen.

Basic-Fit Pastoor de Kroonstraat sportscholen

Nu open07:00 - 22:30

Pastoor de Kroonstraat 12, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen

Basic-Fit Oude Vlijmenseweg sportscholen

Nu open07:00 - 22:30

Oude Vlijmenseweg 186, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen

CityGym Den Bosch

citygym
Foto: Facebook CityGym Den Bosch

Personal trainer Reinder van CityiGym Den Bosch vertelt: “Bewegen is geen doel, het is een middel om jezelf beter, sterker en gelukkiger te voelen.” Hij gaat dan ook samen met jou kijken hoe je gelukkiger kunt worden en wat daarvoor moet gebeuren. Op die manier krijg je een boost voor je lijf en je motivatie!

CityGym sportscholen

Nu open07:00 - 12:00 |16:30 - 22:00

Kerkstraat 69a, Den Bosch

Bekijk meer:sportscholen

Sportiom

sportiom
Foto: Hiele Helpt

Het Sportiom heeft zoveel meer te bieden dan alleen zwembaden en schaatsbanen. In het complex zit ook een fitnessruimte, waar Hiele Personal Training je gaat helpen om jouw gekozen doel te bereiken. Deze personal training bestaat uit 45 minuten gericht trainen, maar ook voedingsbegeleiding en per twee weken een gezondheidscheck! Meld je hier aan.

Sportiom zwembaden

Nu gesloten13:00 - 21:00

Victorialaan 10, Den Bosch

Bekijk meer:zwembaden

Natúúrlijk zijn er nog veel meer sportmogelijkheden in Den Bosch. Wat dacht je van yoga, een rondje hardlopen of lekker lenig worden van deze sporten.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.