Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is hét familie-uitje van 2019: Sint on Ice met… Jim Bakkum!

Aangeboden door Autotron ‘s-Hertogenbosch 13 november 2019

Kijk jij ook zo uit naar de laatste weken van dit jaar? Naast een hoop fijne momenten thuis met familie en vrienden, vind je in de resterende maanden van dit jaar een hoop gezelligheid in en rondom Den Bosch. We lichten de komende weken vijf toffe evenementen uit, die ervoor zorgen dat jouw 2019 spetterend eindigt! Met vandaag: Sint on Ice in Autotron ‘s-Hertogenbosch.

Dat wordt een leuk uitje met het hele gezin! Zo zien de kids in Den Bosch spectaculaire schaatsacts van pieten en kunnen ze samen met Sinterklaas meezingen met de leukste sinterklaasliedjes. En ja, dat wordt jeugdherinneringen ophalen! Wedden dat jullie (als ouder) alle teksten kunnen meeneuriën?

Groot schaatsspektakel

Naast de vele internationale schaatsacts, heeft de goedheiligman nog een leuke verrassing: hij neemt twee bekende Nederlanders mee. Het koppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda schaatst mee in Sint on Ice. Zij hebben een grote rol in de voorstelling gekregen van Sinterklaas en daar zijn ze hartstikke blij mee. Mocht je het nog niet weten: het duo is in het ‘echt’ ook een setje. Ze leerden elkaar in 2006 kennen toen ze een hoofdrol in de musical Grease hadden. Daar werden Jim en Bettina verliefd, hoe leuk! Inmiddels zijn de twee getrouwd en hebben ze drie kinderen.

Tekst loopt door onder foto. 

sint on ice
Jim Bakkum en Bettina Holwerda spelen mee in Sint on Ice. Foto: Autotron

Jim en Bettina spelen mee!

Sinterklaas heeft het duo nu uitgenodigd om mee te spelen in zijn eigen schaatsshow. Daar konden de BN’ers natuurlijk geen nee tegen zeggen! “We zijn nu dertien jaar en drie kinderen verder”, laat Jim weten aan Autotron. “Dat Bettina en ik nu samen in een familievoorstelling mogen spelen, zien we als iets heel speciaals. Thuis vieren we pakjesavond altijd met de hele familie. Onze kids vinden het nu al magisch dat papa en mama gaan samenwerken met Sinterklaas. We verheugen ons dus erg op de voorstellingen in november.”

Mis het niet

Dank, Jim! Hij heeft meteen verklapt wanneer Sint on Ice plaatsvindt. De sinterklaasschaatsshow is zeven keer te zien in Autotron en wel op 23 en 24 november. Blok die data dus in je agenda! De voorstelling is op beide dagen op meerdere tijden te zien. Een kaartje koop je vanaf €19,50; via deze link bestel je tickets. Hier vind je meer info over het leuke familie-uitje.

Nog meer familie-uitjes

Goed, één ding weten we zeker: een beter begin van je decemberfeestmaand is er niet! Overigens is er de komende tijd nog veel meer te doen. Zo kun je op 30 december samen met de kids naar de familiemusical Peppa Pig in de Mainstage Brabanthallen. Heb je zin in een avondje-uit met je partner? En ben je stiekem best wel fan van Michael Jackson? Regel dan een oppas voor vrijdag 3 januari en koop je kaarten voor de show ‘Thriller Live‘, eveneens in Mainstage Brabanthallen.

En vooruit, alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens Sint on Ice:

Sint on Ice, een spectaculaire show op het ijs. Wat kun je nu verwachten? Er zijn schaatsacts met vuur, ringen én ze vliegen voor je langs! Geweldige acrobaten op schaatsen, maar kunnen zij het de pieten en Jim ook leren? Dat kan je zelf zien op 22 t/m 24 november in Autotron ‘s-Hertogenbosch!http://bit.ly/2NgW1QS

Posted by Autotron on Tuesday, 5 November 2019Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autotron ‘s-Hertogenbosch. Meer over Autotron ‘s-Hertogenbosch ontdekken?

Autotron ‘s-Hertogenbosch


Graafsebaan 133, 's-Hertogenbosch

adv.