Vrijdag is het zover: de vuurwerkverkoop gaat van start!

Aangeboden door Vuurwerk Orthen 27 december 2018

Hét moment waarnaar we het hele jaar hebben uitgekeken is eindelijk daar: de vuurwerkverkoop! Vanaf morgen (vrijdag 28 december) kunnen we massaal vuurwerk inslaan. Bij Vuurwerk Orthen zijn ze er helemaal klaar voor om je met open armen te ontvangen. 

Ben jij dol op vuurwerk? Dan hoeven je niet uit te leggen hoe we ons nu voelen (net alsof de nieuwe iPhone er is, maar dan met vuurwerk). Zo zijn er nog heel veel meer Bosschenaren die hiernaar uit hebben gekeken. Het hele jaar sparen we maanden om vervolgens met liefde duizenden euro’s uit te geven aan vuurwerk.

Oliebollen en staatslot

Bij Vuurwerk Orthen kunnen ze niet meer wachten: na maanden van voorbereiding, begint de vuurwerkverkoop morgen om 8.00 uur. En wat staan ze te popelen! Dit jaar hebben ze een speciale Oud en Nieuw box ontwikkeld met daarin het best geselecteerde vuurwerk, een zak oliebollen en – ook erg leuk – een staatslot. Wie weet vliegt het vuurwerk bij jou op 10 januari alsnog door de woonkamer…

Je kunt het vuurwerk op 28, 29 en 31 december kopen aan de Orthen 108 of Tolbrugstraat 8-10. En o ja, check vooraf al even de kortingknallers:

Vuurwerk Orthen

BOEM! Deze kortingknallers koop je nu bij Vuurwerk Orthen

Kriebelt het bij jou ook al zo? Nog even en dan kun je de garage weer vol leggen met vuurwerk. De ro...

Lees ook:

vuurwerk orthen den bosch

Bij Vuurwerk Orthen koop je het allerbeste vuurwerk van Den Bosch

Het is december en dat betekent kerstdiners, cadeautjes en natuurlijk: vuurwerk! Bij Vuurwerk Orthen...

Vuurwerk Orthen speciaalzaken

Nu open08:30 - 21:00

Orthen 108, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.