Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijdens deze vuurwerkshow zie je vrijdag het allerbeste vuurwerk van Den Bosch

Aangeboden door Vuurwerk Orthen 6 december 2019

Nemen de kriebels bij jou al toe? Het is december en dat betekent kerstdiners, cadeautjes en natuurlijk: vuurwerk! Het allerbeste, -mooiste en -leukste (legaal) vuurwerk haal je bij Vuurwerk Orthen. Tip: vrijdag 13 december trapt de winkel het ‘vuurwerkseizoen’ af met een vuurwerkshow in Den Bosch.

Je ziet bij de sportvelden van OSC’45 een leuke demonstratie, waar Vuurwerk Orthen de nieuwe collectie showt. Het is elk jaar ontzettend druk tijdens deze show, omdat iedereen benieuwd is naar de nieuwste pijlen, potten en knallers. Je krijgt een heleboel te zien en na afloop is er uiteraard een grand finale. Daarbij worden exclusieve producten geschoten die je alleen in de winkel koopt. Al vaker bij een demonstratie van Vuurwerk Orthen geweest? Dan weet je dat dit een waar spektakel wordt!

Vuurwerkshow Den Bosch

We snappen dat het nu nog meer kriebelt. 🙂 Kun je niet wachten tot eind december en ben je nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Meld je dan op vrijdag 13 december bij de tofste vuurwerkshow van Den Bosch. De demonstratie is te zien op de sportvelden van OSC’45 (Het Wielsem 2B). Het clubhuis is deze avond open voor een hapje en een drankje. Dat wordt een knallend einde van je avond…

En wie weet krijg je dit spektakel te zien:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vuurwerk Orthen. Meer over Vuurwerk Orthen ontdekken?

Vuurwerk Orthen speciaalzaken

Gesloten08:30 - 21:00

Orthen 108, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.