Bij Vuurwerk Orthen koop je het allerbeste vuurwerk van Den Bosch

Door Marloes van Vliet 6 december 2018

Het is december en dat betekent kerstdiners, cadeautjes en natuurlijk: vuurwerk! Bij Vuurwerk Orthen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar veilig en legaal consumentenvuurwerk.

Wist je dat Vuurwerk Orthen ook nog hun eigen merk Evolution Fireworks hebben opgezet dat inmiddels in vijf landen wordt verkocht? Wij spraken de oprichters over alle ins en outs op vuurwerkgebied.

Passie voor vuurwerk

Evolution Fireworks is opgericht door Gilbert Verheijen en Marchel van der Burgt. Marchel was ooit klant van Vuurwerk Orthen. Hij opperde destijds om eigen producten te gaan ontwikkelen zodat ze zich nog meer konden onderscheiden. Zo gezegd, zo gedaan – hieruit is Evolution Fireworks ontstaan. Ze selecteren alleen producten die écht in het oog springen, bedenken vooral verschillende ‘cakes’ en laten die maken in China. Vervolgens vliegen ze naar China om het vuurwerk stuk voor stuk te bekijken en te controleren.

Evolution Fireworks

Gilbert: ”We proberen ons merk steeds groter te maken, inmiddels hebben we ongeveer 150 winkels in vijf landen. In Den Bosch hebben we zelfs twee vestigingen, in Orthen en in de Tolbrugstraat. Naast Nederland verkopen we Evolution Fireworks in België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Ook leveren we vuurwerk aan grote dancefestivals in binnen- en buitenland. Het is superleuk om te zien hoe hard we zijn gegroeid!”

Grootste vuurwerkdemo in Den Bosch

Vrijdag 14 december is het tijd voor de grootste vuurwerkdemonstratie in Den Bosch en omstreken! Op Sportpark de Hambaken kun je vanaf 20.30 uur terecht om al het moois te aanschouwen. Entree is gratis en als je vast het New Year’s Eve gevoel wilt krijgen, is het een topidee om hierbij te zijn. Wil je wat voorbeelden zien van wat je te wachten staat? Check onderstaand filmpje en zet jezelf vast op aanwezig in het Facebookevenement.

Vuurwerk Orthen speciaalzaken

Nu open08:30 - 21:00

Orthen 108, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.