Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hypotheekstress! Zo lukte het dertiger Rick om toch een huis te kopen

Aangeboden door Perrée & Partners 16 oktober 2019

Alleenstaande vader Rick van de Pas (31) stapt een paar maanden geleden naar Jaimy Liem van Mijn Financier.nl. Hij zoekt een huis voor zichzelf en zijn dochter van een jaar oud. Een hypotheek regelen lijkt onmogelijk. Hij heeft meerdere werkgevers en contracten. Door zijn persoonlijke achtergrond betekent dit huis meer dan alleen een stapeltje stenen: de vastigheid voor hem en zijn dochter vindt hij het belangrijkst. Hoe is het ze gelukt?

Rick en zijn dochter wonen nog niet in hun gloednieuwe huis op de Maaspoort, maar ze mogen bijna verhuizen! “Dit is mijn droomhuis omdat alles erop en eraan zit. Het ligt in een rustige buurt, er rijden heel weinig auto’s en achter het huis zit een speeltuin. Plus we hebben een garage, fijne tuin en twee ruime slaapkamers: alles wat wij nodig hebben!”

Aankloppen bij Mijn Financier.nl

Via zijn nicht komt Rick bij Jaimy terecht: “Samen met mijn nicht en vader ben ik bij Jaimy op gesprek gegaan. Ik had op dat moment veel verschillende werkgevers: als gymleraar op twee basisscholen, op een school voor speciaal onderwijs, als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang en ik gaf ook nog eens bootcamplessen. In het eerste gesprek liet Jaimy zien dat mijn vele werkgevers niet voldoende waren om de hypotheek voor mijn droomhuis te krijgen.”

(Tekst loopt door onder de Facebookpost)

Grootste puzzel tot nu toe

Jaimy startte, na een carrière van vijftien jaar in het bankwezen, in oktober vorig jaar bij Mijnfinancier.nl. Hoe heeft ze toch de hypotheek van Rick geregeld? “Het was een hele uitdaging! Rick heeft veel verschillende werkgevers en dat maakt het ingewikkeld. Dit was voor mij de grootste puzzel tot nu toe. Het is me gelukt om de Bossche Starterslening voor Rick te regelen. Dat is een soort extra mogelijkheid vanuit de Gemeente en de SvN. Deze lening is er op dit moment helaas niet, maar wie weet in de toekomst wel weer.”

Een specialist met kennis

Rick besloot naar Mijn Financier.nl te gaan omdat hij vond dat hij te weinig verstand heeft van hypotheken. “Als ik zelf naar een bank toe ga, schotelen ze me wellicht iets anders voor dan wanneer Jaimy naar een bank gaat.”

“Zonder Jaimy had ik dit huis nooit kunnen kopen.”

“Je hebt mensen met een bepaalde kennis die je op weg helpen. Ik zie daar echt een meerwaarde in. Zonder Jaimy had ik dit huis nooit kunnen kopen”,  zegt Rick. “Haar hulp is geweldig geweest. Waarom? Omdat ze doet wat ze zegt. Ze zet zich maximaal voor je in en haalt er alles uit. Het contact voelt heel vertrouwd. Ze is eerlijk, realistisch, en maakt er geen mooi verhaaltje van. Daardoor weet je waar je aan toe bent. Ik heb veel tegenslagen gehad en het liep niet altijd even lekker. Een huis en vastigheid waren heel belangrijk voor mij. Het is voor ons meer dan alleen een huis!”

Heb jij hulp nodig op financieel gebied? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Jaimy of een van de andere professionals van Mijnfinancier.nl via de oranje button:


Meer over Perrée & Partners ontdekken?

Perrée & Partners zakelijke dienstverleners

Bilderdijklaan 23, Eindhoven

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Lees ook:

7 x dingen die je moet weten als je een woning wilt kopen in Den Bosch

Wil je een woning kopen in Den Bosch? Leuk! Of stressvol? Als je niet al tijdens de bezichtiging zeg...
Mijn Financier

Binnenkijken bij Jaimy en Gerhard: ‘De twee gaskachels zijn de enige bron van verwarming’

Al van buitenaf is het pand waar we dit keer binnenkijken prachtig om te zien. Eenmaal binnen zien w...
mijn financier

Wij stellen aan je voor… het leukste team van Den Bosch!

Nou mensen, mocht je nog leuke financieel adviseurs zoeken, dan hebben wij die gevonden! We stapten ...

adv.