Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wintersportfanaten opgelet! Dit winterfestival wil je niet missen

Aangeboden door Perry Sport 9 december 2019

Dat Perry Sport in Den Bosch de grootste wintersportafdeling van de regio heeft, hoeven we jullie niet te vertellen. In de WinterXL Store vind je alles om goed voorbereid op wintersportvakantie te gaan. Een breed assortiment is lang niet alles wat de sportwinkel jou kan bieden. Zo organiseren ze binnenkort een Winter Festival, waarover we je later in het artikel meer vertellen.

Letterlijk advies op maat

’s Ochtends de kids wegbrengen, daarna door naar je werk en na het eten nog even sporten: je agenda loopt vanzelf vol. Door de combinatie werk en een gezinsleven heb je wellicht niet veel tijd om voor jezelf of de rest van je gezin de beste skischoenen en ski’s uit te kiezen. Geen probleem! In de winkel hebben ze een ervaren sportspecialist. Maak simpelweg een afspraak en krijg advies op maat.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Perry Sport wintersport winterkleding ski's skischoenen skikleding - indebuurt Dordrecht
Foto: Perry Sport

Ski’s huren? Geen probleem!

Wil je je helemaal geen zorgen maken over het meenemen van ski’s, snowboards of skischoenen, dan kun je tóch bij Perry terecht. Je kunt er ook ski’s huren die al klaar staan als je op je bestemming aankomt. En niet onbelangrijk: huur je ze vooraf via Perry, dan ontvang je tot 50% korting op je huur (en nog eens tot 10% extra met de promocode PERRY). Je regelt het simpel via Skiset, de grootste Europese verhuurder van wintersportartikelen.

Geen zorgen

Wil je liever eigen ski’s zonder het gedoe van onderhoud? Ook daarvoor hebben ze een fijne service bij dé hotspot voor wintersportliefhebbers. Zo kun je Perry Sport wat ons betreft prima noemen. Je kunt bij de sportwinkel terecht voor het onderhoud van je ski’s. Het waxen en slijpen nemen de professionals je graag uit handen. Dat scheelt weer stressen voordat je op vakantie gaat. Fijn!

Het artikel gaat verder onder de foto.

Perry Sport Winter XL Sliedrecht - indebuurt Dordrecht
Foto: Perry Sport Sliedrecht

Weekendje wintersport, gewoon in de buurt

Wil je alvast helemaal in de wintersportsfeer komen? Dan kun je het Winter Festival op 14 en 15 december niet missen. In deze WinterXL Store pakt de wintersportspecialist extra groot uit. Zo zorgt de Nederlandse Ski Vereniging voor een Wintersport Experience waarbij dj’s voor een gezellige sfeer zorgen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Perry Sport Winter XL Sliedrecht Winter Festival - indebuurt Dordrecht
Foto: Perry Sport Sliedrecht

Win een wintersportweekend

Over mooie prijzen gesproken: je maakt nu al kans op een weekend naar Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. Maar als je op 14 of 15 december komt en meedoet met de activatie, dan maak je extra kans op een van de tien wintersportvakanties! Ook gelden er dit weekend mooie kortingen, zoals: 50% korting op elk tweede wintersport artikel. Dat betekent een extra rondje Schnapps!

Van kortingen tot leuke activiteiten en een mooie winactie: op 14 en 15 december wil je naar Perry Sport in Den Bosch!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Perry Sport. Meer over Perry Sport ontdekken?

Perry Sport sportwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Pensmarkt 4, Den Bosch

Bekijk meer:sportwinkels

Test hieronder of jij een wintersportliefhebber bent:

Decoverf logo

adv.