Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met mooi lang haar de zomer in? Deze kapsalon weet alles van lang haar en haarverlenging

Aangeboden door Palazzo Hair-Design 4 april 2019

Probeer jij ook al maanden je haar te laten groeien? De dames van Palazzo Hair-Design weten alles – maar dan ook echt álles van lang haar.

Topstylist Jessy (24) leidt het team van Palazzo Hair-Design en houdt zich bezig met haarverlening. Ook zij heeft haar lange blonde haar verlengd met wefts: “We zijn onder meer gespecialiseerd in lang haar, zowel de verzorging als verlenging. De wefts zijn ook geschikt als je vollere haardos wilt.”

(Tekst loopt door onder de foto)

before after
Foto: Palazzo Hair-Design

Minder schadelijk en natuurlijker

Een weft wordt geplaatst met behulp van microrings, zo leerden wij van Jessy: “Microrings zijn minder schadelijk voor je haar. Daarnaast ziet het er heel natuurlijk uit. Je moet natuurlijk niet zien dat je haar is verlengd. Ook qua kleur is de keuze groot.” Bij een behandeling maakt ze de weft op maat zodat het haar natuurlijk door het eigen haar valt. Daarna knipt ze het in model en, als het nodig is, wordt het haar gekleurd. Dat kan gewoon, want de weft bestaat uit natuurhaar.

(Tekst loopt door onder de video)

De weft wordt zowel aan de bovenkant, als aan de onderkant met microringetjes aan het eigen haar vastgezet. De haar is van topkwaliteit waardoor het met de juiste verzorging wel anderhalf tot twee jaar mooi blijft. De speciale lijn voor het verzorgen van de wefts is ook verkrijgbaar in de salon. Jessy: “Je haar groeit natuurlijk. Na acht tot tien weken kunnen wij de weft terug omhoog plaatsen. De microrings maken we gemakkelijk open. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je wilt het haar er tijdelijk uithalen, is het zo gepiept.”

Verzorging van lang haar

De verzorging van lang haar is enorm belangrijk, ook zonder de weft. Jessy: “Lang haar heeft altijd extra verzorging nodig. Doordat het haar veel lijdt door allerlei verschillende factoren.” Voor lang haar verkoopt Palazzo Hair-Design een lijn van Kérastase (extentioniste). Deze lijn is speciaal gemaakt om natuurhaar vanaf de wortel tot aan de punten mooi lang te behouden.

Ook in de salon biedt Palazzo Hair-Design een extra behandeling voor een optimaal resultaat.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Myrna is de salonmanager van Palazzo Hair-Design. Myrna: “Wij bieden een verzorgingslijn aan voor elk type haar. Mensen houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van de huid, maar vergeten vaak de hoofdhuid en het haar.” In de salon is er een scrubbehandeling van de chronologiste-lijn met een intensieve werking. Een gezonde hoofdhuid zorgt voor gezond haar. En dat wil natuurlijk iedereen!

Wil jij ook van dat prachtige, lange haar, net als Jessy? En ben je benieuwd naar hoe jij jouw haar het beste kan verzorgen of verlengen? Loop dan even binnen bij Palazzo Hair-Design voor een advies onder het genot van een kopje koffie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Palazzo Hair-Design. Meer over Palazzo Hair-Design ontdekken?

Palazzo Hair-Design kappers

Geopend10:00 - 20:00

Hoflaan 3, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

Lees ook:

palazzo den bosch

Dit is wat Myrna van Palazzo Hair-Design anders doet dan andere kappers

Tegenwoordig moet een kappersbezoek snel en efficiënt zijn voor veel mensen. Net als bijna alle ande...
Palazzo

Nieuw in het Paleiskwartier: top kapsalon Palazzo Hair-Design

Gloednieuw en als eerste kapsalon in het Paleiskwartier: Palazzo Hair-Design. Bij deze salon draait ...
Palazzo Hair-Design | Foto: indebuurt Den Bosch

10% korting bij Palazzo Hair-Design

Hoe handig! Bij Palazzo Hair-Design in het Paleiskwartier krijg je de hele maand december 10% kortin...

adv.