Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van zebraprintje tot kleurrijke bloemen: hier shop je mondkapjes in héél veel leuke designs

Aangeboden door Haydon Brett 22 oktober 2020

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld: mondkapjes. Als je er dan toch aan moet geloven, kun je wat ons betreft maar beter een hip exemplaar (of meerdere!) scoren. Waar je zo’n mondkapje scoort, vraag jij je af? Bij Haydon Brett: het label dat is opgezet door Sem Bosveld (17).

Als je iedere dag veel aandacht besteedt aan je outfit, is het wel zo leuk om een mondkapje te dragen dat erbij past. Gelukkig vind je in de webshop van Haydon Brett mondkapjes in heel veel verschillende kleuren en met allerlei printjes. Van fleurig bloemenpatroon tot kek panterprintje; het is allemaal mogelijk. Extra leuk: de collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe designs. Kun je jouw verzameling mooi blijven aanvullen!

Duurzame mondkapjes met kekke printjes

Wat maakt die mondkapjes van Sems label eigenlijk zo fijn? Allereerst zijn ze wasbaar (met de hand of in de wasmachine op maximaal 30 graden), waardoor je ze onbeperkt kunt blijven gebruiken. Dat is natuurlijk stukken duurzamer dan een wegwerpvariant.

Tekst gaat verder onder de foto

Haydon Brett mondkapje
Foto: Lotte Hesseling

Lekker blijven ademen

Nog een voordeel van de mondkapjes van Haydon Brett, is dat ze gemaakt zijn van honderd procent katoen. De gekozen stof is bovendien niet té dik, waardoor je een stuk comfortabeler kunt ademen dan bij een synthetisch materiaal. Je kunt de mondkapjes met elastiekjes achter je oren plaatsen, zodat ze goed en comfortabel blijven zitten.

Filters die je kunt vervangen

Koop je een mondkapje bij Haydon Brett, dan krijg je daarbij standaard een PM2.5 filter meegeleverd. Het advies is om het filter tweewekelijks te vervangen om de werking te blijven garanderen. Je kunt de filters in setjes van minimaal vijf stuks bijkopen in de webshop.

Shoppen maar!

Wil je ook zo’n tof mondkapje scoren? Je bekijkt de volledige collectie in de Haydon Brett webshop. De mondkapjes zijn te koop vanaf €9,95 per stuk en als je een setje van drie of vijf stuks koopt krijg je bovendien korting. Groot inslaan voor jou én je vrienden? Wij zeggen doen: bij bestellingen boven de €39,95 betaal je namelijk geen verzendkosten.

Ook interessant:

Hoe leuk! Hier shop je hippe mondkapjes voor volwassenen én kinderen

Mondkapjes zijn in het openbaar vervoer al langer verplicht, maar in Amsterdam en Rotterdam moet je ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haydon Brett. Meer over Haydon Brett ontdekken?

Haydon Brett

adv.