Tip! Je kan bij deze supermarkt sparen voor thuistuintjes en tuingereedschap

Aangeboden door Supercoop/Coop Paanakker 18 maart 2019

De lente staat voor de deur dus we mogen weer lekker de tuin in! Heb je groene vingers en drink je graag thee met zelfgekweekte munt? Bij Supercoop & Coop Paanakker kun je vanaf maandag 18 maart sparen voor thuistuintjes en tuinhulpjes: een handige tuinschep, plantenspuit of tuinhandschoenen.

Bij Supercoop & Coop Paanakker zetten ze letterlijk de bloemetjes buiten! Tot en met zondag 12 mei krijg je bij elke 5 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten een spaarzegel. Daarmee spaar je voor deze thuistuintjes en tuinhulpjes. De supermarkt wil met deze spaaractie klanten enthousiast maken om gezond te koken en lekker buiten bezig te zijn: “ook voor kinderen is dit een leuke manier om in contact te komen met gezonde producten en de natuur”, aldus filiaaldirecteur Jack

De acht verschillende zaden van Baza Seed hebben een honderd procent groeigarantie en zijn direct te kweken vanuit het zakje. Met de thuistuintjes kun je bijvoorbeeld zelf tomaten voor in de salade kweken of een dressing maken met eigen basilicum! Even geen inspiratie? Kijk dan hier voor bijpassende recepten!

(Tekst loopt door onder de afbeelding)

Supercoop actie
Foto: Coop

Tijdens de actie spaar je ook direct voor tuingereedschap van het merk Talen Tools: de tuinhulpjes. Met een kleine bijbetaling van een paar euro krijg je bijvoorbeeld een handige snoeischaar, tuinharkje of tuinhandschoenen. Alle tuinhulpjes zijn van hoge kwaliteit en de handschoenen zijn voorzien van antislip.

De thuistuintjes en tuinhulpjes zijn tot en met zondag 26 mei 2019 verkrijgbaar met een volle spaarkaart van 15 zegels, zolang de voorraad strekt. Coop geeft hier ook nog eens tips over het zaaien en verzorgen van de plantjes en het gebruik van het tuingereedschap!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Supercoop/Coop Paanakker. Meer over Supercoop/Coop Paanakker ontdekken?

Supercoop/Coop Paanakker supermarkten

Nu gesloten08:00 - 20:00

Buitenpepersdreef 353, Den Bosch

Bekijk meer:supermarkten
68198_statiegeld_800x8002

Lege flessen over? Bij Coop komt je statiegeld het beste terecht!

Samen sta je sterk. Coop denkt daar precies zo over en daarom hebben ze een statiegeld actie in het ...

adv.