Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportdemo’s en bekende sporters op de opening van House of Nutrition en Nellensports

Aangeboden door Studio Nellensports 2 juli 2019

Weet je nog? Begin mei opende Nellensports, sportschool en pancakebar in één, de deuren op de Vughterstraat. Inmiddels is daar House of Nutrition aan toegevoegd. Nu is het tijd voor een groot openingsfeest! Op zaterdag 13 juli knippen oprichters en topsporters Evelien en Kevin Nellen rond 12.00 uur het lint officieel door.

Tijdens de opening worden sportdemo’s gegeven van bijvoorbeeld zelfverdediging, animal flow, kickboksen en benen-, billen- en buiktraining. Daarnaast zijn er winacties waar bezoekers personal trainingen, supplementen en waardebonnen kunnen winnen!

(Tekst loopt door onder de Instagram-post)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wishing all the WBFF athletes goodluck this weekend at the WBFF UK stage. Enjoy your moment 💖 The @wbff_official is the best of the best!!

Een bericht gedeeld door Evelien Nellen WBFF PRO (@eveliennellen) op

Het verhaal van Evelien

Evelien en Kevin Nellen zijn zelf groot in de sportwereld. Als klein meisje begon Evelien al met turnen, vechtsporten en paardrijden. Op haar achttiende kwam ze in aanraking met fitness. Bij de sportschool ontdekte ze haar aanleg om gespierd te worden én ze leerde in dezelfde week haar man Kevin kennen! “Hij wilde mij helpen met het trainen en de voeding die erbij hoort. Zo zijn we samen aan ons avontuur begonnen. Tot op de dag van vandaag is hij mijn coach.”

Samen kregen ze een dochtertje, en Evelien bleef trainen. “In 2012 deed ik mijn eerste wedstrijd in de klasse bodybuilding. Daarna ben ik overgestapt naar de women physique-klasse en nog later ging ik naar bodyfitness. Ik koos daarvoor omdat ik dames steeds groter en droger zie worden. In mijn ogen gaat het vrouwelijke er vanaf en dat wil ik niet.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Evelien en Kevin met hun dochtertje. Foto: indebuurt Den Bosch
House of Nutrition. Foto: indebuurt Den Bosch
House of Nutrition. Foto: indebuurt Den Bosch
Sportschool. Foto: indebuurt Den Bosch
Kledinglijn. Foto: indebuurt Den Bosch

Beroemdheden op de opening

Uiteindelijk stapt Evelien in 2017 over naar een totaal nieuwe klasse: Diva Fitness bij de World Beauty Fitness & Fashion: “Tijdens mijn eerste wedstrijd werd ik gelijk tweede en mocht ik meedoen met Atlantic City Pro!” Bij deze wedstrijd in Amerika werd ze zesde. “Het was voor mij een echte overwinning. Mijn doel is om ooit wereldkampioen te worden!”

Verwacht op de opening ook een paar bekende Nederlanders want het fitkoppel is bevriend met personal trainer Carlos Lens – Evelien staat zelfs in zijn Billenboek. Ook kickboxer Luis Tavares is aanwezig, en zal zelfs een demonstratie geven!

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Lekkernijen. Foto: indebuurt Den Bosch
High tea. Foto: indebuurt Den Bosch
Smoothies. Foto: indebuurt
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Pancakes en smoothies

Tijdens de opening kunnen mensen pancakes en smoothies Eveliens zus, Martine van Pelt, proeven. Evelien: “Al onze lekkernijen zijn gezond. Ik heb een koemelkallergie en Kevin heeft de ziekte van Crohn. We worstelen altijd al met voeding dus wilden we iets opzetten waar je gezonde smoothies en shakes kan drinken, en waar je dus ook glutenvrije pannenkoeken, bananenbrood en wafels kan eten. En er zitten nog geen tweehonderd kilocalorieën in!”

Foto: Nellensports

De opening van Nellensports op zaterdag 13 juli duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Meer over Studio Nellensports ontdekken?

Studio Nellensports sportscholen

Gesloten09:00 - 21:00

Vughterstraat 136, 's- Hertogenbosch

Bekijk meer:sportscholen

Lees ook:

Studio Nellensports

Deze sportschool en pancakebar inéén is net geopend op de Vughterstraat

Evelien en Kevin Nellen leerden elkaar 12 jaar geleden kennen in de sportschool. Ze zeiden op dat mo...

adv.