Sharing is caring! Bij dit restaurant in Den Bosch geniet je van een heerlijke paasbrunch

Aangeboden door Lunch- & Dinercafé Van Puffelen 9 april 2019

Waar in Den Bosch vier jij Pasen? Op eerste en tweede paasdag serveert Sitio tussen 12.00 en 16.00 uur een heerlijke paasbrunch waarbij ze een plateau vol lekkers voorschotelen! Natuurlijk is het tijdens de paasdagen ook mogelijk de high wine te reserveren. 

Speciaal voor Pasen serveert Sitio een paasbrunch op 21 en 22 april. Een ander leuk nieuwtje is dat de menukaart – zowel lunch als diner – onlangs is vernieuwd. Bekijk het volledige menu online!

Een paasbrunch om samen te delen

Met Pasen geniet je van een aspergesoep met verse asperges uit Cromvoirt. Daarnaast krijg je een mango-sinaasappelsmoothie met Franse mini quiche met beenham, crème fraîche en asperges. Ook kun je smikkelen van Hollandse garnalenkroketjes met dip, verschillende soorten brood, gerookte zalm met avocado en eiersalade met flatbread. Verder serveren ze een croque monsieur met mozzarella, Emmentaler en ham en last, but definitely not least: aardbeien met geslagen room!

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Sitio
Foto: Sitio

High Wine in Den Bosch

Zijn jouw paasdagen een excuus om lekker lang uit te slapen? Dan kun je wat later aanschuiven bij Sitio voor een High Wine! Het concept is simpel: net als bij een high tea krijg je lekkere hapjes, maar dan wordt er ook wijn geserveerd. Je kiest zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je probeert. Bij elke wijn serveren we een bijpassende bite.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Sitio
Sitio
Sitio

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de Uilenburg. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en eerlijke ingrediënten – en dat proef je. De paasbrunch kun je per tafel bestellen en kost 19.50 euro per persoon!


Meer over Sitio ontdekken?

Sitio restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Korenbrugstraat 16, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Sitio

5 x dit is waarom je aan moet schuiven bij Sitio in de Uilenburg

Nieuwe tentjes ontdekken is één van onze lievelingsbezigheden. Nu is Sitio in de Uilenburg niet per ...

adv.