John en Irma runnen al twintig jaar hun Kippie-filiaal: ‘En we gaan nog wel even door!’

Aangeboden door Kippie Den Bosch 19 april 2019

Grillwinkel Kippie zit verspreid in heel Nederland maar we zijn het erover eens dat het filiaal in Den Bosch de allerleukste is! Op 22 april bestaat het Kippie-filiaal in Den Bosch maar liefst twintig jaar. John en Irma Ceulemans zijn trots op hun familiebedrijf op de Helftheuvel.

Twee decennia geleden openden John en zijn vrouw Irma de winkel. “John wilde altijd al voor zichzelf beginnen. Hij wilde eigen baas zijn. Ik vond het eigenlijk geen goed idee. Toch besloten we de gok te wagen”, vertelt Irma.

Echt een familiebedrijf

Inmiddels is het echt een familiebedrijf. “Allebei mijn dochters werken hier, en ook mijn schoonzus en zwager”, zegt Irma met een grote glimlach. “Iedereen rolt erin als ze jong zijn.”

John start om vijf uur in de morgen de winkel op. Irma: “Hij maakt de tent netjes voordat wij binnenkomen. John regelt ook de papierzaken. Mijn dochter Tamara houdt zich bezig met sociale media, want daar snappen we nog niet zo veel van. Verder doen we alles samen. Natuurlijk is het helpen van de klanten het allerbelangrijkst.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Gezellig een praatje maken

Het gezin woont in Empel. Overdag zijn ze aan het werk en dan gaan ze samen naar huis. “Thuis aan tafel gaat het vaak over Kippie. Maar we praten er niet de hele tijd over, hoor.” Zijn de familieleden elkaar nog niet zat? Irma: “Nou, ik niet. Maar mijn dochter Tamara wel!”

“Iedereen komt een praatje maken. We vinden dat gezellig”

Irma vindt het contact met de klanten het allerleukst: “Iedereen komt een praatje maken, ook al kopen ze niks. Wij vinden dat gezellig en zij worden er ook blij van. Vaak zijn het wat oudere mensen.”

Wat is er nou veranderd in die twintig jaar tijd? Irma vertelt: “We hadden vroeger geen webshop. Ook de Kippie-pannen en -boxen zijn nieuw. Het werk wordt steeds leuker en diverser.”

Verhuizing binnen de Helftheuvelpassage

Ruim twee jaar geleden verhuisde Kippie naar de huidige locatie in de Helftheuvelpassage: “We merken echt verschil. Op onze oude plek botsten we tegen elkaar. Het was veel te klein. Nu is de zaak twee keer zo groot en het is ook twee keer zo druk!”

Kippie zit erg centraal in het winkelcentrum: “Veel mensen lopen langs en roepen: ‘Dat ziet er lekker uit, ik krijg er honger van!’ Dan maken ze een rondje en kopen ze iets lekkers op weg naar buiten.” Irma is trots op de groei die ze hebben gemaakt. “We gaan nog wel even door! En dan neemt onze dochter Tamara het van ons over”, zegt ze lachend.

Een jubileum met aanbiedingen

In de jubileum-week kun je de hele week profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Houd ook de kranten in de gaten want Kippie staat in zowel de Bossche Omroep als in het Stadsblad!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kippie Den Bosch. Meer over Kippie Den Bosch ontdekken?

Kippie Den Bosch bbq restaurants

Vandaag gesloten

Helftheuvelpassage 254, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:bbq restaurants

adv.