Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen! Deze meubelzaak organiseert een Ladies Night

Aangeboden door De Bommel Meubelen 16 mei 2019

Style jij je huis continu met nieuwe vazen en kaarsjes, staat jouw Pinterest vol met interieurplaatjes of experimenteer je elke maand met een nieuw kleurenschema? Dan mag je de Ladies Night van De Bommel Meubelen niet missen. Wij sommen hier alvast een paar hele goede redenen op om erbij te zijn!

We love meubelwinkels. Heerlijk alle soorten banken uitproberen in de showrooms, inspiratie voor de eetkamer opdoen en accessoires kopen tot je erbij neervalt. Ben je op zoek naar een massief eiken eettafel, witte kast of mooi dressoir? Of wil je gewoon wooninspiratie opdoen? In de sfeervolle winkel op de Balkweg vind je prachtige showrooms en eindeloos veel keuze. 

De Bommel: al 25 jaar ‘Makers van Meubelen’

Op donderdag 23 mei organiseert de meubelzaak van 19.00 uur tot 22.00 uur een Ladies Night. Veel lokale ondernemers uit Den Bosch zijn er ook, zoals Barrique en Bakkerij Royal. Lees snel waarom jij dit evenement niet mag missen!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Leuk! Heel veel leuke (lokale) merken

Ladies Night De Bommel Meubelen
Foto: De Bommel Meubelen

Op de avond maak je kennis met allerlei merken. Zo mag je de producten van Blezi Cosmetics uitproberen en de fietsen van Fietsenzaak Mantel bekijken. De (duurzame) sieraden van Blanco Jewelry zijn wel heel bijzonder: ze worden gemaakt van antiek bestek zoals theelepeltjes, gebakvorkjes en zelfs soeplepels! Theeliefhebbers worden vast blij van de smaakjes TwisTea die op de Ladies Night zijn. Ook de leuke modewinkel Musthave District is erbij.

Iedere ondernemer heeft een speciale korting of actie tijdens de Ladies Night! Kijk niet vreemd op als je een Fiat 500 ziet staan. De dames van Hurkmans, de garage voor en door dames, geven als prijs een weekendje rijden in de leuke auto weg!

Oeh! Een gratis dienblad

De Bommel Meubelen
Foto: De Bommel Meubelen

Hoe leuk is dit dienblad! Als cadeautje mag je hem tijdens de Ladies Night gratis ophalen. Het is 40x40cm groot en kost in de winkel normaal €29,95. Je kunt hem afhalen tussen 19.00 uur en 22.00 uur met jouw inschrijfbewijs. Perfect om sfeer toe te voegen in je huis of tuin in de zomermaanden. Ook ideaal om een ontbijtje op bed mee te maken of krijgen natuurlijk!

Yeah! Live muziek van Flageolettes

Flageolettes
Foto: Facebook Flageolettes

Tijdens de Ladies Night wordt de muziek verzorgd door de Flageolettes. Ze spelen muziek van vroeger tot nu: tango, jazz en pop. De dames maken van elk evenement een waar feestje. Genoeg geshopt? Dan kunnen de voetjes van de vloer!

Jammie! Lekkere hapjes en drankjes

Ladies Night De Bommel Meubelen
Foto: De Bommel Meubelen

Tijdens de Ladies Night kan je genieten van een glaasje prosecco met lekkere knabbeltjes. Maar je kunt ook van alles proeven van Bakkerij Royal, Barrique en Jammakerij Sjamaan! Handig: op de avond is een ondernemer met Tupperware aanwezig dus als er hapjes over zijn, neem je ze zo mee naar huis!

Wow! Kortingen op woonaccessoires

De Bommel Meubeleen
Foto: De Bommel Meubeleen

De meubelzaak heeft scherpe prijzen. Als je gaat winkelen tijdens de Ladies Night, kan je dobbelen met een grote groene dobbelsteen om unieke korting te krijgen op jouw aankoop bij De Bommel Meubelen. Dat mag je natuurlijk niet missen!

Winnen! Een meubelcheque van €250,-

Ladies Night De Bommel Meubelen
Foto: De Bommel Meubelen

De beurs zelf is heel gezellig, maar het allerleukste is wel dat je een meubelcheque ter waarde van €250,- kunt winnen. Misschien neem jij een cadeaupakket ter waarde van €100,- of €50,- mee naar huis!

Yes! Entree is grátis

Ladies Night De Bommel Meubelen
Foto: De Bommel Meubelen

Kortingen, muziek, cadeautjes en hapjes: de hele avond is grátis te bezoeken. Je komt er gemakkelijk met de auto of op de fiets. Wil je naar de Ladies Night toe? Vergeet je dan niet in te schrijven via deze link. We zien je daar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bommel Meubelen. Meer over De Bommel Meubelen ontdekken?

De Bommel Meubelen winkelen

Geopend10:00 - 17:00

Balkweg 7G, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:winkelen
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.