Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Interieurliefhebbers opgelet! De kleur van het jaar 2020 is… *tromgeroffel*

Aangeboden door Kleurenwaaier.nl 14 september 2019

Na wereldwijd trendonderzoek van een jaar, is tranquil dawn tot de kleur van het jaar 2020 uitgeroepen! Dit is een zachte tint tussen groen, grijs en blauw in. Als inspiratie voor het kiezen, gebruikte een team onderzoekers de ontwakende horizon. Het straalt kalmte en helderheid uit in het interieur en brengt balans. Volgens de onderzoekers hebben we in 2020 behoefte aan licht en duidelijkheid in ons leven.

Goed te combineren met andere kleuren

Tranquil dawn is een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur werkt goed in combinatie met lichtval en andere kleuren. De interieurkleur is op veel verschillende manieren te gebruiken.Zo staat hij rustig als muurvullende kleur, maar de kleur leent zich ook perfect als accent tussen fellere tinten. Tip: geef het plafond deze kleur van het jaar voor een mooi effect!

Kleur van het jaar kopen

Wil je de kleur aanschaffen? Dat kan hier! Bij de webshop van Kleurenwaaier.nl kies je met een paar klikken de perfecte verf voor jouw muur: voor de juiste ondergrond en met de juiste glansgraad. Handig!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Trendpaletten met de kleur van het jaar:

Foto: AkzoNobel | Kleurenwaaier.nl

Deze hele muur is geschilderd met tranquil dawn. En wat is het een plaatje! Het raam rechts zorgt voor een mooie lichtinval op de kleur. Zo heb je een stralende woonkamer.

A home for creativity

Foto: AkzoNobel | Kleurenwaaier.nl

Durf jij het aan om met donkere kleuren te experimenteren? Combineer deze dan met tranquil dawn, zoals in het raamkozijn. De heldere kleur zorgt voor optimaal licht in de kamer, ondanks het donkere kleurenpalet.

A home for care

Foto: AkzoNobel | Kleurenwaaier.nl

Tranquil dwan gaat ook perfect samen met zachte pastelkleuren. Dit geeft de slaapkamer met badkamer een rustgevend effect. Altijd goed: veel groen!

A home for play

Foto: AkzoNobel | Kleurenwaaier.nl

Kleurenvlakken zijn wederom een trend in 2020. Benodigdheden: veel schilderstape en een vaste hand! Jouw muur krijgt een speelse look, maar blijft rustig dankzij de zachte kleur van het jaar.

Kleuradvies

Wil je ook zo’n mooie combinatie maken met kleuren? Ga dan eens langs bij Kleurenwaaier aan de Oude Vlijmenseweg. Je krijgt hier uitgebreid advies en natuurlijk een gratis kleurenwaaier mee. Liever vanuit huis inspiratie opdoen? Bezoek de webwinkel!


Meer over Kleurenwaaier.nl ontdekken?

Kleurenwaaier.nl hobbywinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Oude Vlijmenseweg 84-G, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels

Lees ook:

Kleurenwaaier.nl

Gratis kleuradvies! 5 x waarom dit de ideale plek is om verf te kopen

Nog nooit binnengelopen bij Kleurenwaaier.nl? Dat wordt tijd! Guido en zijn collega's geven graag ad...
Kleurenwaaier

Ga je klussen in huis? 5 x de mooiste kleuren op de muur en tips

Heb jij de voorjaarskriebels te pakken? Wij wel! Nadat we de hele winter tegen dezelfde kleur hebben...
Kleurenwaaier

De grote transformatie van de verfspeciaalzaak van Guido: ‘We bieden exclusieve merken, professioneel advies en beleving’

Tien jaar geleden nam Guido samen met zijn vader de winkel op de Oude Vlijmenseweg over. De zaak hee...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.