Uitverkoop! Hier koop je schoenen nu voor een prikkie in de sale

Aangeboden door Willems Schoenen 14 februari 2019

Iedereen die weleens bij Willems Schoenen is geweest, weet dat je daar de mooiste schoenen koopt. Herman Willems van Willems Schoenen heeft namelijk oog voor detail en houdt de trends nauwlettend in de gaten. Het resultaat is een grote collectie van de laatste mode, maar dan met bijzondere exemplaren. Hierdoor weet je zeker dat je niet met dezelfde schoenen als je buren over straat gaat. 

Op dit moment is het sale bij Willems Schoenen waardoor je de mooie exemplaren voor heel weinig kunt kopen. Wij tippen er vast een paar, maar weet dat je nog héél veel meer keus hebt!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stoere schoen

Willems Schoenen
Foto: indebuurt Den Bosch

Een van de schoenen die je nu voor heel weinig kunt inkopen, is dit flitsende exemplaar. Je zou misschien denken dat je de schoen alleen bij bepaalde setjes aan kunt doen, maar niets is minder waar. De kleur lijkt zich aan te passen aan de rest van je outfit. Als je zwarte kleren draagt, is-ie lekker zwart en als je lichtere kledingstukken aan hebt, kleur-ie ook mee. Handig!

Enkellaarsje

Willems Schoenen
Foto: indebuurt Den Bosch

Iets heel anders, maar net zo mooi: dit enkellaarsje. De schoen is van heel comfortabel leer en dat voel (en zie) je direct. Hierdoor blijft de schoen lang mooi en glanst hij goed. Door de bijzondere achterkant, is het lekker speels. Ook deze schoen kun je goed combineren. Het past goed onder een spijkerbroek, maar komt ook mooi tot zijn recht onder een rok of jurk. Nu kost hij bijna niets meer, want hij is in de sale. 

Suède laarsje

Willems Schoenen
Foto: indebuurt Den Bosch

Dit suède laarsje koop je nu voor heel weinig. Het is een schoen uit de wintercollectie, maar dé zomertrend van 2019 is om enkellaarsjes onder een strandjurkje te dragen. Hierdoor kun je hem het hele jaar door aan! Door de mooie, groene kleur is het geschikt voor veel outfits. 

Panterprint

Willems Schoenen
Foto: indebuurt Den Bosch

Mocht je nog niets hebben met panterprint, is het nu wel écht tijd om een kledingstuk of schoen aan te schaffen met dit motiefje. Het is hartstikke hip en geeft een stoerder uiterlijk. 

Veel keus

Willems Schoenen
Foto: indebuurt Den Bosch

Zat er net nog niets bij? Geeft niets. Er zijn nog hééél veel andere schoenen in de aanbieding. Ga dus snel even langs om ze allemaal te bekijken!

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Willems Schoenen. Meer over Willems Schoenen ontdekken?

Willems Schoenen schoenenwinkels

Nu open09:30 - 20:30

Copernicuslaan 318-322, Den Bosch

Bekijk meer:schoenenwinkels

Meer over Willems Schoenen: 

Najaar2018Dames

De herfst is begonnen: 5 x dit zijn dé schoenentrends voor het najaar

Een nieuw seizoen betekent nieuwe schoenen. Wij vroegen Herman Willems van Willems Schoenen wat dé t...
Schoenen

Deze prachtige schoenen shop je in de uitverkoop bij Willems Schoenen

Yesss wij worden helemaal blij van de sale die nu gaande is! Overal shop je de beste koopjes, voor w...

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.