Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Last van cellulitis? All Body helpt afvallen en verbetert de huid

Aangeboden door All Body Den Bosch 18 september 2019

Ben je op zoek naar een manier om af te vallen of van je cellulitis af te komen? Dan is de transvormer van All Body in Den Bosch misschien iets voor jou. Bij deze behandeling worden specifieke probleemzones aangepakt, zoals plekken met cellulitis of vochtophopingen. Het verbetert ook nog de huid! Esther van Wessel legt uit hoe het werkt.

Misschien heb je op indebuurt eerder gelezen over de cryobehandeling, een soort alternatief op liposuctie. In de nieuwe transvormer van All Body aan de Rompertsebaan zijn alle goede eigenschappen van deze behandeling meegenomen. Esther: “Maar naast vetreductie, verbetert de transvormer ook nog de huid.” Ideaal!

Specifieke probleemzones aanpakken

Door middel van elektrostimulatie (wat zorgt voor spieractivatie), ultrasound en elektrolipolyse pakt de transvormer doeltreffend bepaalde zones in het lichaam aan. “Deze methode is uniek en helpt lokaal vetweefsel en cellulitis te verminderen”, legt Esther uit.

(Tekst loopt door onder de foto)

Foto: All Body

“De ultrasound geluidsgolven stimuleren lokale vetverbranding. Dit komt doordat de geluidsgolven het weefsel binnendringen, zodat het wordt omgezet in warmte en trillingen. Het bloedvatenstelsel transporteert vervolgens het vet en dat wordt omgezet in energie.”

Wat is elektrolipolyse?

Nog nooit van electrolipolyse gehoord? Snappen we. Esther licht toe: “Electrolipolyse zorgt voor verbetering van de stofwisseling. Vetophopingen zitten op de slecht doorbloede gebieden, zoals de heupen, maag, dijen, armen en knieën. Electrolipolyse leidt tot lokale vetverbranding, meer aanvoer van voedingsstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen.”

Hoe de behandeling verloopt

“Met acht ultra-pads kunnen we plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uitvoeren. We beginnen met het aanbrengen van pakkingen op jouw probleemzones. Ze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulitis, vet- en vochtophopingen. Op die pakkingen plaatsen we de ultra-pads.”

De behandeling duurt dertig minuten en je krijgt het in kuurvorm. Een kuur bestaat uit acht behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van het gewenste resultaat: “Uiteraard spelen genetische factoren, gezondheid en leeftijd een rol. Als je van ons een advies krijgt, dan bieden we een garantie op centimeterverlies. Dus als je onze adviezen boekt en opvolgt, dan komt het goed.”


Meer over All Body Den Bosch ontdekken?

All Body Den Bosch sport en bewegen

Gesloten09:00 - 20:00

Rompertsebaan 54 , Den Bosch

Bekijk meer:sport en bewegen

Lees ook:

infraroodtunnel den bosch

Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Ben jij het jaar ook vol goede - en vooral gezonde - voornemens begonnen, maar heb je ze nu al losge...

Esther helpt met afvallen: ‘De cryobehandeling is hét alternatief voor liposuctie’

Ben je klaar met dat vet rondom je buik of bovenbenen? Bij een cryobehandeling verdwijnt onderhuids ...
All Body

Liggen en vanzelf afvallen? Je mag nu gratis deze infraroodtunnel uitproberen

Wil jij lekker veertig minuten chillen in de infraroodtunnel van All Body terwijl de kilo's eraf vli...

adv.