Snollebollekes en Ch!pz komen naar Den Bosch en dit is wanneer!

Aangeboden door Foutoberfest 18 september 2019

Dat het Foutoberfest een uitdaging ging worden, was voor Max Lips (25), Robbert van Hintum (32) en Freddy Werst (47) geen reden om het af te slaan. Zij creëerden een Oktoberfest met honderden biertafels, net zoals in München.Het is ons doel om mensen een onvergetelijke ervaring te laten beleven.” Over enkele weken gaat Brabant los op de hits van Snollebollekes, Ch!pz, Immer Hansi, Paul Elstak, Captain Jack en nog vele andere. En een ding is zeker: het wordt een bijzonder feest.

Jetzt geht’s los!

Na maanden van plannen en organiseren zijn de drie heren bijna klaar voor het Foutoberfest. In tegenstelling tot veel andere Oktoberfesten in Nederland worden net als in Duitsland honderden tafels in de Brabanthallen geplaatst. “We kregen hier meteen bijzondere reacties op, maar ook heel wat vragen. Hoe zou het eruit komen te zien? Zou de Brabanthallen we een geschikte locatie zijn? Gelukkig is alles snel opgelost en kan iedereen bij elkaar zitten!”

“Grappig feitje: veel medewerkers van de Brabanthallen waren zo enthousiast dat ze zelf een kaartje hebben gekocht.”

Brabanthallen

Het plannen begon, maar waar begin je dan? Wat is de juiste locatie? Welke artiesten treden op? “Om heel eerlijk te zijn, hebben we nauwelijks getwijfeld over de locatie. We komen zelf uit Brabant en zeiden tegen elkaar: “Als we het doen, doen we het hier in Den Bosch, en dan kom je al snel uit bij de Brabanthallen!” Zo gezegd, zo gedaan. Toen we het idee pitchte bij de Brabanthallen kregen we meteen positieve reacties. Grappig feitje: de medewerkers waren zelf zo enthousiast dat ze bijna allemaal een kaartje hebben gekocht.”

(Tekst loopt door onder de video) 

Lederhosen in een ‘fout’jasje

Een complete avond vullen met Duitse schlagers muziek leek de heren iets te eentonig. Het moet voor iedereen een feestje worden, daarom is besloten het Oktoberfest in een fout jasje te steken, hiermee was ‘Foutoberfest’ geboren. Alle Oktoberfest hits zullen voorbij komen. Aan alle niet-Oktoberfest artiesten is gevraagd om iets speciaals te doen in het kader van Oktoberfest. 

(Tekst loopt door onder de foto) 


Het is geen geheim dat er meerdere Oktoberfeesten in Den Bosch zijn. Door de tafels en het ‘foute randje’ is Foutoberfest volgens Max anders. “Ook zijn er pullen verkrijgbaar, kunnen bezoekers genieten van heel veel lekkers te eten waaronder de echte Bradwursten en komt er een extra area met de naam ‘De Schirmbar’.”

Dat Den Bosch er zin in heeft is duidelijk want de kaartverkoop gaat als een speer. De laatste kaarten zijn inmiddels de verkoop in gegaan. Een ding is zeker, 5 oktober staat de Brabanthallen compleet op zijn kop!

Wil jij meefeesten samen met onder andere Snollebollekes, Ch!pz en Immer Hansi? Koop dan snel je kaartje via onderstaande button! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Foutoberfest. Meer over Foutoberfest ontdekken?

Foutoberfest vrijetijd en uitgaan

Marathonloop 1, Den Bosch

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.