Fleur werkt bij The Tosti Club: ‘Overdag maak ik tosti’s maar in de avond ben ik dj’

Aangeboden door The Tosti Club 28 maart 2019

De gastvrouw van de week: een dame die elke dag weer de lekkerste ontbijtjes en lunches maakt voor haar gasten. Fleur van Rijn (23) gaat overdag door het leven als tosti-kampioen maar verandert op de vrijdag- en zaterdagavond in een succesvol dj! 

Fleur werkt sinds een jaar bij The Tosti Club op het Paleiskwartier waar ze de heerlijkste tosti’s voor ieder moment van de dag hebben. Ze rondde een opleiding Vormgeven Product, Ruimte en Media aan het SintLucas af maar koos voor een muzikale carrière: “Ik vond decorbouw en productdesign heel leuk om te doen, maar wil daar niet mijn werk van maken. Ik steek mijn tijd liever in draaien. Mijn diploma is meer een stok achter de deur.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Fleur doordeweeks. Foto: indebuurt Den Bosch
Fleur in het weekend. Foto: Facebook La Bunga

Omdat ze in het weekend tot in de vroege uurtjes achter de draaitafel staat, ging ze op zoek naar een baan waar ze doordeweeks aan de slag kan. Fleur is blij dat ze The Tosti Club vond: “Ik vind het veel leuker dan verwacht om in de horeca te werken. Het is echt superchill werk!”

Iedereen doet alles

Bij The Tosti Club zijn de werknemers allrounders. Fleur: “Als je van afwisseling houdt, is het echt leuk om hier te werken. Je doet alles: serveren, bestellingen opnemen, de afwas, en ga zo maar door. Je vult elkaar aan.”

Juist de nauwe samenwerking zorgt voor een goede band tussen collega’s: “Ik heb veel contact met oud-collega’s. We hebben nog steeds een goede klik. Hier bij Tosti Club gaat het niet alleen om het werken. Je bent eerlijk tegen elkaar en het is heel informeel. Eigenlijk zijn we vrienden en praten over alles.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

The Tosti Club | Foto: indebuurt Den Bosch
The Tosti Club | Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: Facebookpagina The Tosti Club
Ook in vegan-variant te bestellen

Hoe ziet een dag eruit?

Fleur: “Ik ben binnen tien minuten op mijn werk. Drie dagen per week heb ik een open/sluit-dienst. Dan begin ik met alles opstarten: ik zet de oven en bakplaat aan, maak de tafels netjes, zet het terras buiten – de hele mikmak dus. Om elf uur komt een collega en dan gaan we open.”

Vooral rond lunchtijd loopt The Tosti Club vol: “Tussen 12.00 en 14.00 uur hebben scholieren pauze en ook werknemers van omliggende bedrijven lunchen hier.” The Tosti Club heeft gezonde smoothiebowls  en smoothies op de kaart staan. Ook voor een kopje koffie met een stukje gebak kun je terecht.

Dagverse producten en speciaal gebakken brood

Het brood voor de tosti’s wordt gebakken door een bakker met speciale bakvormen, daardoor is het altijd even groot. “We hebben vers eigen gebakken brood dat 18 mm dik is gesneden. We gebruiken dagverse producten en bestellen dus elke dag zelf nieuwe producten, zoals tomaat, ananas, appels en bananen. Onze jus d’orange is ook iedere dag vers geperst”, vertelt Fleur.

Fleur – of La Bunga – draait in het hele land, maar vooral in Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven. “Muziek is mijn passie. Ik hoop ooit de wereld over te reizen om mijn eigen muziek te draaien!” Als haar dj-carrière niet van de grond komt, heeft Fleur een back-up plan: “Dan klim ik bij The Tosti Club hogerop!”

Denk jij nou: ik wil ook zo’n leuke baan. Dat kan! Fleur is op zoek naar een collega:

The Tosti Club

Medewerker

The Tosti Club is op zoek naar leuke collega's die het team komen versterken! Ze zoeken zowel fullti...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Tosti Club. Meer over The Tosti Club ontdekken?

The Tosti Club lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hofplein 1, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

The Tosti Club

Deze tosti’s van nieuwe hotspot The Tosti Club moét je proeven!

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar bi...
the tosti club

Dit is waarom jij op het terras van The Tosti Club wil zitten

De zomer is begonnen en dat betekent dat we ons massaal weer naar het terras gaan begeven. Het terra...
The Tosti Club

Het is herfstvakantie: 7 x hier geniet je van bij The Tosti Club (foto’s)

Het is herfstvakantie en dat betekent voor veel Bosschenaren eindelijk weer de tijd om lekker uitgeb...

adv.