Een keertje wat anders met kerst: een culinaire wereldreis maken (in Den Bosch)

Aangeboden door Bistro Borage 6 december 2018

Een varkenshaasje of een stukje wildvlees met kerst: het is hartstikke lekker, maar ook een beetje saai. Daarom kun je het deze kerst eens helemaal anders doen, door op culinaire wereldreis te gaan bij Bistro Borage!

Bistro Borage bestaat bijna een jaar en ligt in één van de leukste straten van Den Bosch: de Korte Putstraat. Daar zijn veel gezellige plekjes, maar Bisto Borage is – op zijn zachtst gezegd – bijzonder te noemen. Zodra je binnenkomt, stap je even in een andere wereld en kom je terecht in een sfeervolle omgeving, vol met schilderijen die verschillende culturen representeren, tapijten die je het gevoel geven alsof je in een ander continent bent beland en de geur van heerlijk eten. Maar geen zorgen, het terras is typisch Bosch!

“Bistro Borage zorgt voor een compleet nieuwe smaakbelevenis van de wereld”

(Tekst loopt door onder de foto’s) 

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Kerst bij Bistro Borage

Natuurlijk staan de topkoks voor je klaar met de feestdagen. “Wij vinden het leuk om mensen te verrassen met kerst”, vertelt eigenaresse Fouzia Zoubeiri Abdellaoui. “Dat je een keer iets anders eet, andere smaken proeft en met nieuwe gerechten kennismaakt. Dat kunnen onze koks als de beste. Zij hebben veel ervaring opgedaan in toprestaurants, dus ze weten wat ze doen. Samen zorgen ze voor een compleet nieuwe (smaak)belevenis van de wereld”

Bij Bistro Borage heb je tijdens de kerstdagen de keus uit héél veel gerechten en geloof ons: die zijn om te smullen. Natuurlijk is het restaurant prachtig versierd waardoor je zowel het wereldse als het typische kerstgevoel krijgt. Bistro Borage: om te ontdekken!

Geïnteresseerd? Reserveren kan via deze link of via 0736132828.

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bistro Borage. Meer over Bistro Borage ontdekken?

Bistro Borage restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Korte Putstraat 9, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.