Deze vaderdagcadeau’s shop je bij de Stadsslijterij met héle hoge kortingen

Aangeboden door Queen of the Bossche Bubbels Stadsslijterij 7 juni 2018

Van een 12 jaar oude whisky tot een smaakvolle gin: je koopt ze allemaal bij de Stadsslijterij aan de Visstraat. En laat deze slijterij nou ook nog eens torenhoge kortingen hebben – speciaal voor Vaderdag. Zo kun jij je oudeheer eens flink verrassen met een goede fles drank!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Johnny Walker Black Label

Johnny Walker Black Label
Johnny Walker Black Label | Foto: indebuurt Den Bosch

Deze twaalf jaar oude whisky van Johnnie Walker is vol van smaak en enorm geliefd onder de kenners. Je krijgt dit setje inclusief twee tumblers van €30,- voor €25,-. Uiteraard wordt dit cadeau leuk ingepakt door eigenaar Ernst van Waarden – perfect om te geven aan je pa!

Bossche Bubbels bier

Bossche Bubbels bier
Bossche Bubbels bier | Foto: indebuurt Den Bosch

‘Het lekkerste biertje van Den Bosch’: Dit overheerlijke bier is door de Stadsslijterij zelf gebrouwen en verkrijgbaar in uitvoeringen van 0,33 cl en 0,75 cl. Qua smaak ligt het Bossche Bubbels bier het dichtst bij een Tripel Karmeliet. Dit biertje is puur gemaakt van ingrediënten uit de provincie Brabant – lekker lokaal!

Thompson’s serie whisky

Thompson's serie whisky
Thompson’s serie whisky | Foto: indebuurt Den Bosch

Deze whisky serie van Thompson’s is heel bijzonder, Ernst is er helemaal weg van: ”De smaak is mooi zacht, heeft een licht zoetige geur en is droog – maar ook fruitig. Er zijn weinig uitvoeringen van deze whisky gemaakt – dat zie je ook staan op de fles. De 18 jaar oude variant heeft maar een oplage van 600 stuks!” Deze whisky’s zijn verkrijgbaar in de Blended versie, Speyside Blended en Single Malt. Ook kun je ze voorproeven in de Stadsslijterij, mocht je twijfelen over welke variant je wil geven.

Tanqueray Ten

Tanqueray Ten
Tanqueray Ten | Foto: indebuurt Den Bosch

Ernst: ”Deze gin is érg lekker en valt eigenlijk bij iedereen goed in de smaak. De gin is samengesteld van handgeplukt fruit en plantenextracten waardoor de gin zeer verfijnd is.” Proeven? Deze gin is speciaal voor Vaderdag in de aanbieding: je koopt ‘m van €28,99 voor €24,99 per stuk! Ook heeft Ernst in zijn winkel genoeg lekkere tonics om erbij te geven zodat je een goede gin-tonic kunt maken.

Crémant de Bourgogne

Crémant de Bourgogne
Crémant de Bourgogne | Foto: indebuurt Den Bosch

Wauw! Deze Crémant de Bourgogne – Grande Cuvée is een feestje om te geven. Dit lijkt op champagne, maar het is een droge, frisse, mousserende methode traditioneel – dat is de officiële benaming. Bij de Stadsslijterij koop je deze fles van €16,99 voor €12,99.

Saison rum

Saison Rum
Saison Rum | Foto: indebuurt Den Bosch

Een prachtig cadeau om te geven aan je pa: de Saison Rum. Deze rum is gemaakt in Frankrijk en gerijpt in de regio’s van Barbados, Trinidad en Jamaica. De smaak is subtiel en zeer complex – een aanrader!

Johnnie Walker Red Label

Johnnie Walker Red Label
Johnnie Walker Red Label | Foto: indebuurt Den Bosch

De Red Label Blended Scotch is de best verkochte whisky wereldwijd, hiermee zit je dus altijd goed. Deze whisky is in de aanbieding, je koopt ‘m bij de Stadsslijterij van €17,- voor €13,99 inclusief twee tumblers!

Lees ook:

stadsslijterij

Wát een verschil: de Stadsslijterij in de Visstraat is compleet verbouwd

We stapten binnen in de volledig vernieuwde Queen of the Bossche Bubbels Stadsslijterij en keken onz...
Bossche Bitch nominatie

Wil je zien: de eerste Bossche Bitch nominatie is een feit!

Een tijdje geleden schreven we over de kersverse Bossche Bitch 2018 en deze dame heeft zeker niet st...
Fatima Christina Houët

Het was even spannend, maar dit is de kersverse Bossche Bitch 2018 👑

And the winner is... *tromgeroffel* Faatje Christina Houët oftewel: Fatima. Een hele eer om de Bossc...

Queen of the Bossche Bubbels Stadsslijterij slijterijen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Visstraat 10, Den Bosch

Bekijk meer:slijterijen
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.