Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SuperCoop zamelt statiegeld in voor een jeu de boules-baan in de wijk

Aangeboden door Supercoop/Coop Paanakker 17 mei 2019

Supercoop/Coop Paanakker op de Buitenpepersdreef bestaat 12,5 jaar en dat vieren ze met heel veel acties! Maar wist je ook dat ze elke drie maanden het gedoneerde statiegeld verdubbelen om aan een lokaal goed doel te geven? Wauw! 

Winkeleigenaar Jack Paanakker opende op 1 april 1996 zijn winkel op de Buitenpepersdreef, en twee jaar later startte hij nog een tweede supermarkt in Den Bosch. Zijn winkels begonnen als Edah maar werden in 2006 omgetoverd tot Coop. “De verandering was voor iedereen even wennen. Het was ineens een compleet andere winkel”, vertelt Jack.

Coop Paanakker is maatschappelijk betrokken. Jack: “We staan als supermarkt midden in de samenleving en proberen lokale initiatieven te sponsoren. Onlangs hebben we een geldactie gedaan voor een AED (automatische externe defibrillator) in de omgeving. We haalden ruim €1100,- op met één supermarkt! Het zijn vaak behoorlijke bedragen en ze komen ten goede van de samenleving.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Facebook Supercoop/Coop Paanakker
Foto: Facebook Supercoop/Coop Paanakker

Statiegeld voor jeu de boules

Het hele jaar door organiseert Coop statiegeldacties voor wisselende lokale goede doelen. Jij kunt in de winkel heel eenvoudig je statiegeld schenken door op een donatieknop te drukken of een statiegeldbonnetje in te leveren. Coop verdubbelt vervolgens het bedrag dat wordt ingezameld!

De jeu de boules-baan komt in de Buitenpepersdreef. Waar hij precies komt, is nog niet bekend. “Het is de bedoeling om buurtbewoners met elkaar te verbinden.”

Goede doelen

Je kunt je als goed doel aanmelden als je in het bezit bent van een klantenkaart én als je voldoet aan de volgende spelregels: je bent een echte Bosschenaar en je hebt een sociaal-maatschappelijk en betrokken karakter. Wil je alle regels een keer doornemen? Check dan hier de actievoorwaarden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Supercoop/Coop Paanakker. Meer over Supercoop/Coop Paanakker ontdekken?

Supercoop/Coop Paanakker supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Buitenpepersdreef 353, Den Bosch

Bekijk meer:supermarkten

Lees ook:

68198_statiegeld_800x8002

Lege flessen over? Bij Coop komt je statiegeld het beste terecht!

Samen sta je sterk. Coop denkt daar precies zo over en daarom hebben ze een statiegeld actie in het ...
Supercoop/Coop Paanakker

Tip! Je kan bij deze supermarkt sparen voor thuistuintjes en tuingereedschap

De lente staat voor de deur dus we mogen weer lekker de tuin in! Heb je groene vingers en drink je g...

adv.