Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Borrel, bruiloft of jubileum… Hier kun je voor elk feestje terecht

Aangeboden door Nul73 30 november 2019

Heb je een feestje? Zakelijk of privé? Dan moet je bij Nul73 zijn! De medewerkers denken graag met je mee. Zoals ze zelf zeggen: “Nul73 is als een kameleon die telkens van kleur verandert. Wij passen onze zaak namelijk continu aan de gasten aan. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.”

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Borrelen met uitzicht op de Sint-Jan

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

Het is de perfecte plek voor vriendenborrels, maar nodigt ook uit als netwerkcafé. De zakelijke borrel is hier al jaren een groot succes. Vriendelijke bediening, intieme sfeer, lekkere hapjes en drankjes, goede achtergrondmuziek: alle ingrediënten voor een gezellige borrel. Proost!

Er is er een jarig, hoera!

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

Hieperdepiep. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van een prachtig kind, de verjaardag van opa of jouw beste vriend. Wat de reden voor een feestje ook is, Nul73 is the place to be. Van babyshower, kinderpartijtje en tienerfuif tot verrassingsfeest voor elk kroonjaar. 

Ja! Ik wil…

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

…bij Nul73 onze bruiloft vieren! De medewerkers organiseren met liefde een prachtfeest in een sfeervolle ambiance. De locatie is sprookjesachtig, met uitzicht op de Sint-Janskathedraal. De dag is naar eigen wens in te delen. Van het aansnijden van de bruidstaart tot en met een knalfeest als afsluiter. Een dag om nooit te vergeten.

Evenementen met grote groepen

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

Nul73 is bij uitstek geschikt voor lunches, borrels of etentjes voor grote gezelschappen. Samen aan één lange tafel of al dansend door de ruimte. Of reserveer op een zwoele zomerdag de stadstuin voor een high tea, lunch of diner. Daarna gezellig naborrelen en de dag is compleet. De chef denkt graag mee over het menu.

Jubileumfeest

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

Een mooi feest vier je natuurlijk in het bruisende hart van Den Bosch. De medewerkers maken jouw feest, jubileum, receptie of evenement onvergetelijk met heerlijke hapjes en drankjes, afgestemd op alle wensen. Groots of ingetogen, vertel ons wat het beste bij jou past.

Zakelijke presentatie, lezing of workshop

Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch

Zoek je een geschikte locatie voor een presentatie, lezing, optreden, expositie of workshop? Dan is Nul73 dé plek voor jou. Hier gaat het om de totaalbeleving. Een ongedwongen setting met een heerlijk hapje en drankje. Genodigden voelen zich snel thuis bij ons. Dé basis voor een creatief en inspirerend samenzijn. Lees hier meer!


Meer over Nul73 ontdekken?

Nul73 lunch

Geopend11:00 - 22:00

Torenstraat 9, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

Nul73

5 redenen om nú naar lunch- en dinercafé Nul73 te gaan

Dat lunch- en dinercafé Nul73 een begrip is in Den Bosch, hoeven we jullie niet meer te vertellen. M...
Edo van der Kruis

Edo van lunch- en dinercafé Nul73: ‘Mijn droom is werkelijkheid geworden’

Edo van der Kruis is eigenaar van lunch- en dinercafé Nul73 in de Torenstraat. Hij nam zeven jaar ge...
Vegan gerecht bij Nul73

Vegan lovers opgelet! Hier eet je de lekkerste veganistische en glutenvrije gerechten

Nul73 is volgens velen één van de beste restaurants om veganistisch te eten. En terecht! Op hun nieu...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.