Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze kapper wordt niet alleen geknipt

Aangeboden door Bodrum Dames & Herenkapsalon 2 april 2019

Kapsalon Bodrum opende zes jaar geleden de deuren aan Boschmeersingel in Den Bosch. Toen waren alleen de heren welkom, maar sinds een jaar is er een aparte salon – met eigen ingang – speciaal voor de dames. Wij namen een kijkje!

Bodrum heeft inmiddels al een grote groep vaste klanten opgebouwd bij de heren. En dat is niet voor niets: De klant wordt bij hen flink in de watten gelegd. “Bij iedere knipbeurt nemen we indien nodig tegelijk de wenkbrauwen, oren en neus mee”, aldus het team van Bodrum.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Het scheren en trimmen van baarden – op de traditionele manier, met scheermes en schuim – is eveneens mogelijk. “Een lekkere crème en een snufje aftershave maken het helemaal af. In onze optiek gaat het bij een kapper niet alleen om knippen en kleuren. Wij zorgen voor een totaalbeleving. Vaak zijn mensen blij verrast als ze hier voor het eerst komen.”

Ook epileren en wimperextensions

Die benadering geldt uiteraard ook voor de dames. “Daar gaan we zelfs nog een stapje verder. Er is een aparte zitgelegenheid waar je kunt plaatsnemen als je even moet wachten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je een praatje maken met de andere klanten. Wij verzorgen desgewenst het totaalplaatje: we knippen en kleuren niet alleen, maar epileren ook wenkbrauwen, zetten wimperextensions en brengen een prachtige make-up aan. Als je naar een feestje gaat, zorgen wij dat je er op je mooist uit ziet. Ook een volledige bruidsmake-up behoort tot de mogelijkheden.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Op de hoogte van nieuwste kniptechnieken

Het team van Bodrum volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste kniptechnieken. “We werken met producten van bekende merken als Schwarzkopf, L’Oréal, Olaplex en Wella Elements, en leveren hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vanuit onze ervaring geven we graag een advies over de haarverzorging thuis.”

Uiteindelijk gaat het erom dat iedere klant hier met een grote glimlach op het gezicht de deur uit gaat!

De multiculturele samenstelling van het team zorgt ervoor ook anderstaligen zich hier verstaanbaar kunnen maken. “Iedereen moet zich hier thuis voelen. Uiteindelijk gaat het erom dat iedere klant hier met een grote glimlach op het gezicht de deur uit gaat!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodrum Dames & Herenkapsalon. Meer over Bodrum Dames & Herenkapsalon ontdekken?

Bodrum Dames & Herenkapsalon kappers

Geopend09:30 - 19:00

Boschmeersingel 129, Den Bosch

Bekijk meer:kappers

adv.