Bijna Moederdag! 9 x de mooiste bloemen die matchen met jouw mama

Aangeboden door Bloemsierkunst Oxalis 6 mei 2019

Heb jij al iets gekocht voor Moederdag? Zondag is het al zover: dan mag je je lieve mama de hele dag verwennen. Hoe verras je haar nou beter dan met een prachtige bos bloemen! We hebben de mooiste boeketten op een rijtje gezet. Kijk snel of ze bij jouw moeder passen, oftewel: match je mama!

Bloemsierkunst Oxalis is uitgeroepen tot de nummer één bloemist van Den Bosch. Handig: op zondag is de bloemist op de Rompertpassage open vanaf 9.00 uur met verse bloemen!

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Vrolijk veldboeket

Vrolijk veldboeket van Oxalis Bloemsierkunst
Vrolijk veldboeket. Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Zo’n vrolijk veldboeket geef je natuurlijk graag cadeau. Welke moeder wordt hier blij van? Wij denken aan zo eentje die altijd vrolijk is, door het huis huppelt en die het niet kan laten om na een lange dag te vragen: ‘Hoe ging het vandaag, liefje?’ Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Boeket met zachte pastelkleuren

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Als je deze bos met zachte kleuren geeft met Moederdag, pinkt je mamsie vast en zeker een klein traantje weg. De bos is voor de moeder die altijd voor jou zorgt, een kaarsje aansteekt als je een belangrijk examen of gesprek hebt, en die als je de deur uitgaat standaard roept: ‘Doe je wel een warme jas aan?’ Ja, ook als het twintig graden is. Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Eens iets anders dan rozen

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Zijn het rozen? Nee, het zijn eustoma’s. Ook wel lisianthus genoemd. Prachtig! De bloemen zijn anders dan anders dus je geeft ze aan de avontuurlijke moeder. Altijd als je bij jouw moeder komt eten, maakt ze iets wat ze nog nooit heeft gemaakt: je hebt inmiddels een wereldgerecht uit echt élk land geproefd. Ze reist veel en leert gemakkelijk nieuwe mensen kennen. Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Rode rozen en warme kleuren

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Met deze bos zeg je in bloemvorm: ‘Ik hou van jou!’ Eigenlijk kan dit boeket voor elke moeder, want het is én origineel én traditioneel tegelijk. Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Mooi roze is niet lelijk

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Al iets minder traditioneel is deze roze bos. Je koop hem voor de lieve mama: ze stuurt je drie keer per week ‘Hoe gaat het liefje? Liefs, mama’ (nadat je al honderd keer hebt uitgelegd dat je een appje niet hoeft af te sluiten). En nadat je bij haar bent komen eten, krijg je bakken vol met restjes zodat je de komende week niet hoeft te koken. Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Een kleurrijk boeket

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Verras je moeder met dit vrolijke boeket met rozen, gerbera en leeuwenbek. Jouw moeder heeft een kleurrijk karakter: iedereen die je aan haar voorstelt, vindt ze fantastisch! Jouw vrienden gaan zelfs regelmatig bij jouw moeder langs voor een gezellig praatje. En ze staat altijd klaar om goed advies te geven! Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Passie voor pioen

 Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Geniet van de pioenroos met dit volle plukboeket met campanula en clematis. Het is een zeldzaam cadeau want de pioenroos bloeit alleen in mei en juni! De bloem staat voor liefde, geluk en gezondheid – perfect voor Moederdag. Met deze bloem in jouw boeket kan je niet misgaan. Jouw moeder is speciaal, one of a kind en onvervangbaar. Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Pluk de dag

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Dit bijzondere boeket bevat een aantal speciale bloemen en is erg gevarieerd. Houdt jouw moeder van exotisch? Dan is dit het perfecte Moederdagcadeau! Jouw moeder trekt met een dagje shoppen een kanariegele jurk aan, bestelt de zoetste cocktail van de kaart en sleept je altijd overal mee naartoe. Ze plukt de dag! Wil je dit boeket voor je moeder halen? Bestellen kan hier.

Losse roze rozen

Oxalis Bloemsierkunst
Foto: Oxalis Bloemsierkunst

Losse rozen zijn altijd goed. Bij Oxalis Bloemsierkunst kies je zelf de kleur, lengte en het aantal. Maar wist je ook dat aantallen een boodschap symboliseren? Zo staat het getal 7 voor ‘gek op iemand zijn’, 12 voor ‘bedankt’, 15 voor ‘excuus’, 25 voor ‘gefeliciteerd’, 50 voor ‘onvoorwaardelijke liefde’ en 99 voor ‘eeuwige liefde’!

Voor meer bloemen, check dan de webshop van Oxalis Bloemsierkunst.

Lees meer:

OXALIS marieke

Dit is de enige écht duurzame bloemist van Den Bosch

Als je regelmatig rondloopt op de Rompertpassage, dan ken je vast Bloemsierkunst Oxalis. De bloemist...
oxalis

7 x waarom je nu een bloemetje moet bestellen bij deze winkel

Een bloemetje kan altijd! Het is daarom extra fijn als je eindelijk die ene bloemenzaak hebt gevonde...
bloemstuk oxalis

Tipje: door deze bloemen wordt je huiskamer een stuk gezelliger

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dat betekent natuurlijk: tijd voor kerst. Heerlijk om je ke...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bloemsierkunst Oxalis. Meer over Bloemsierkunst Oxalis ontdekken?

Bloemsierkunst Oxalis bloemisten

Nu open08:30 - 18:00

Rompertpassage 1, Den Bosch

Bekijk meer:bloemisten
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.