Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anne (25) runt de nieuwe Bakkertje Bol-winkel in Den Bosch: ‘We zijn zeven dagen per week open’

Aangeboden door Bakkertje Bol 20 september 2019

Ze heeft nog nooit een eigen zaak gehad maar toch heeft ze er ontzettend veel zin in: Anne den Teuling (25) runt sinds donderdag 19 september Bakkertje Bol. “Het is heel spannend maar ik ben vooral heel gemotiveerd!”

Anne studeerde af aan de PABO en werkte in Eindhoven op de vloer: “Ik heb een tijd bij Bakkertje Bol gewerkt als winkelbakker om te kijken of het bij me past. Ik leerde zo alle ins en outs van deze zaak!”

Met mensen werken

Het ondernemerschap is nieuw voor Anne: “Ik denk er veel over na. Mijn doel is om er mijn eigen draai aan te geven. Ik heb altijd in de horeca en met mensen gewerkt. En dat doe ik het liefst. Ik ben van plan hier veel op de voorgrond te werken!”

(Tekst loopt door onder de foto’s) 

Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Hockey en gezelligheid

Anne is het gezicht van de Bossche Bakkertje Bol. Wie is ze precies? “Ik speel in mijn vrije tijd hockey en piano. Daarnaast ga ik graag met vriendinnen op stap en drankjes doen.” Ze woont op dit moment in Eindhoven: “Maar als ik ooit verhuis, kom ik naar Den Bosch. Mijn beide broers wonen hier dus ik ken de stad goed.”

Beroemde worstenbroodjes

“Waarom je bij Bakkertje Bol binnen moet lopen?” Daar hoeft Anne niet lang over na te denken: “Voor de beroemde worstenbroodjes met een geheim recept. Deze zijn in Eindhoven al sinds jaar en dag heel bekend. En verder de lekkere belegde broodjes om mee te nemen.”

(Tekst loopt door onder de Instagrampost)

De belegde broodjes zijn altijd vers bereid en je kan kiezen voor pestomayonaise of truffeldressing. Wat betreft beleg kan je gaan voor bijvoorbeeld Goudse jonge kaas, of hoenderfilet met kerrie-pesto crème. Misschien heb je zin in boerenbrie met truffel-honing, of in tonijnsalade met kappertjes. Ook hebben ze ‘Martino’ met ei en uitjes of kies jij liever voor oude brokkelkaas? Loopt het water je al in de mond?

Zeven dagen per week geopend

Het gezicht van Bakkertje Bol in Den Bosch word je niet zomaar: “De komende maanden werk ik zeven dagen per week in de winkel. Ja, dat wordt aanpoten!” De bakkerswinkel is elke dag geopend om 8.00 uur ’s ochtends.

De winkel heeft een ambachtelijke uitstraling, veel typisch Brabantse elementen en echte Bossche gezelligheid. Het draait er om de take away broodjes: ideaal voor de bourgondische Bosschenaren.

Wil jij werken bij Bakkertje Bol?

Dat kan! Anne neemt op dit moment studenten aan die op zoek zijn naar een bijbaantje. Dus wil je samen met Anne werken in een jong bedrijf met gezellige klanten? Lees hier meer!


Meer over Bakkertje Bol ontdekken?

Bakkertje Bol restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 17:00

Hinthamerstraat 30, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Deze bakkerswinkel opent in de Hinthamerstraat: ‘Je haalt hier iets lekkers voor onderweg’

Goed nieuws! In de Hinthamerstraat opent in september een nieuwe bakkerswinkel. De 25-jarige Anne de...

 

“”

adv.