Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 dingen die je kunt doen bij Shell de Pettelaar behalve tanken

Aangeboden door Shell Station De Pettelaar 21 november 2018

Dat je kunt tanken bij Shell de Pettelaar is vanzelfsprekend, maar wist je dat nog zóveel meer kunt doen? Wij zetten alle voordelen van een bezoekje brengen aan Shell de Pettelaar voor je op een rijtje!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Late night shoppen

Shell Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

Zoals veel tankstations is ook Shell de Pettelaar tot 22.00 uur open. En dan bedoelen we élke avond. Dus mocht je op een random dinsdagavond enorme zin hebben in snacks, dit is the place to be.

Verse bloemen kopen

Shell Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

Elk huis wordt een stukje vrolijker met een mooie bos bloemen. Bij Shell de Pettelaar kun je elke dag verse bloemen kopen. Ook leuk: ze gaan mee met het jaargetijde!

Ontbijten

Shell Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

In Den Bosch is de allereerste vestiging van Deli by Shell in de nieuwe versie geopend, waarbij het tankstation getransformeerd is naar bakkerij. Natuurlijk kun je hier ook gewoon tanken, maar dus ook een lekker vers broodje verorberen!

Gratis kopje koffie scoren

Shell Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

Kies je het meest uitgebreide wasprogramma om je auto weer spik en span te krijgen? Goed nieuws: dan krijg je (naast een zeer goed gereinigde auto) een gratis kopje koffie. Mooi meegenomen!

Boedelbak huren

Shell Pettelaar
Foto: Shell Pettelaar

Bij Shell de Pettelaar kun je altijd een boedelbak huren. Heb je een verhuizing op de planning staan of een nieuw meubelstuk gekocht wat je niet zo makkelijk kunt verplaatsen? Geen probleem, huur een boedelbak en je kunt vooruit.

Complete lunch

Shell Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

Dacht je dat je alleen een croissantje kon halen bij Shell de Pettelaar? Dan heb je het mis! Op het steeds wisselende menu staan lekkere verse sapjes, goedgevulde broodjes en natuurlijk fijne snacks. Doen!

Werken in een andere omgeving

Shell de Pettelaar
Foto: indebuurt Den Bosch

Ben jij klaar met elke dag dezelfde werkplek? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Shell de Pettelaar kun je jezelf stationeren aan de bar, gebruik maken van de gratis Wi-Fi én goede koffie (lees: Starbucks) drinken.

Lees ook:

Frank Koppes

Frank van Shell de Pettelaar: ‘We zijn getransformeerd van tankstation tot bakkerij’

Waarschijnlijk het populairste tankstation voor Bosschenaren: Shell de Pettelaar tegenover het Provi...

Meer over Shell Station De Pettelaar ontdekken?

Shell Station De Pettelaar tankstations

Gesloten07:00 - 22:00

Gestelseweg 1, Den Bosch

Bekijk meer:tankstations
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.