Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x slimme voedingstips om fit de zomer in te gaan

Aangeboden door Slim, lekker & gezond 25 april 2019

Het is tijd om ons klaar te maken voor de zomer. Ben jij al bezig zodat je straks stralend in je bikini kunt verschijnen? Behalve bewegen, is goede voeding een belangrijke factor. Lizanne (23) van Slim, Lekker & Gezond geeft ons vijf tips om juist te eten.

Slim, Lekker & Gezond verkoopt de lekkerste producten die ze snel voor je maken. Hun missie is om gezonde voeding toegankelijk te maken. Het zaakje is gevestigd in de Verlengde Statenlaan en je kunt er terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Zorg dat je vers eet

slim lekker gezond
Foto: Slim, Lekker & Gezond

Het gaat om het maken van slimme keuzes. Lizanne: “Wij helpen je daar graag bij door de juiste ingrediënten te selecteren. Belangrijk is dat deze vers en puur zijn. Onze ingrediënten zitten boordevol vitamines.” Ook zijn aan de producten van Slim, Lekker & Gezond geen e-nummers toegevoegd, zoals kleurstoffen of conserveermiddelen. “Want we maken alles dagelijks vers”, vertelt Lizanne.

Eet ook tijdens kantooruren gezond

Werk vergadering kantoor
Foto: Pexels

Je zit soms de hele dag aan een bureau en vergeet al snel gezond te lunchen. Misschien moet je wel overwerken tot diep in de nacht en wil je snel wat eten. “Bij ons kun je gezonde maaltijden bestellen die we naar kantoor brengen. Of je kan het gezellig bij ons komen eten”, zegt Lizanne. Slim, Lekker & Gezond heeft eindeloos veel opties, zoals salades, smoothies, soepen en belegde sandwiches van vers gebakken desembrood met superverse ingrediënten. Ook kun je genieten van gezonde wraps.

Het bestellen van een lunch kost weinig tijd en moeite, je loopt gemakkelijk binnen om te bestellen en gezellig ter plekke op te eten of mee te nemen. Wil je nog sneller geholpen worden? Bestellen kan ook via een bestel app tot een halfuur voor de lunch.

Drink goed en voldoende

Slim, lekker & gezond
Foto: indebuurt Den Bosch

Het is goed om veel water te drinken gedurende de dag. Heb je zin in een smoothie of fruitsap? Lizanne maakt ze: “We gebruiken enkel puur fruit voor onze sapjes. Ze worden ter plekke bereid en zitten dus vol met vitamines!” Ook soep bevat veel vocht. Bij Slim kan je kiezen voor verschillende versgemaakte soepen, zoals tomaten-paprikasoep, courgette-basilicumsoep of wortel-kokossoep.

Tussendoortjes mogen wél

Slim, Lekker & Gezond
Foto: Facebook Slim, Lekker & Gezond

Slim, Lekker & Gezond heeft gezonde tussendoortjes! Aan de ‘snacks’ wordt geen suiker toegevoegd en ze zijn ook nog eens huisgemaakt, zoals de kokosvijgyoghurt-koek en het bananenbrood. Mmmm! Lizanne: “Mensen denken vaak dat ze niets tussendoor mogen eten. Maar als je heel de dag bezig bent is het juist belangrijk om iets tussendoor te pakken. Kies voor bijvoorbeeld een verse smoothie, yoghurt met vers fruit, een wortel-, haver- of walnootreep of een zakje nootjes.”

 

Eet gevarieerd

Slim, lekker & gezond
Foto: Facebook Slim, lekker en gezond

Elk voedingsmiddel heeft weer zijn eigen positieve eigenschappen. Het is dus goed om van alles wat te eten zodat je zo veel mogelijk voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij Slim, Lekker & Gezond kan je je eigen salade samenstellen met verse toppings en huisgemaakte dressings. Lizanne: “Wanneer mensen bij ons zelf hun salade komen maken, zeggen we altijd dat ze op de kleur van de groente en fruit moeten letten. In elke kleur zitten weer andere vitamines!”

Lees ook:

Lizanne van Bladel

Girlpower: Lizanne was 22 toen ze saladebar Slim, Lekker & Gezond opstartte

Om jaloers van te worden: Lizanne van Bladel is 23 jaar en heeft sinds ruim een jaar haar eigen, goe...
Slim, Lekker & Gezond | Foto: indebuurt Den Bosch

Hmmm! 7 x keigezonde (en betaalbare) gerechtjes die je móet proberen

Is jouw voornemen voor 2019 ook om lekker gezond te eten? Dan komt dit even goed uit: we zetten zeve...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Slim, lekker & gezond. Meer over Slim, lekker & gezond ontdekken?

Slim, lekker & gezond lunch

Vandaag gesloten

Verlengde Statenlaan 111, Den Bosch

Bekijk meer:lunch
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.