Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze betaalbare auto’s kosten minder dan € 5.000,- en staan te koop in Den Bosch

Aangeboden door AutoTrack.nl 4 december 2020

Sinds de coronacrisis worden er véél meer tweedehands auto’s verkocht. Dat is logisch: het is een veilige manier om jezelf te verplaatsen en je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe bak, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Wij vonden op AutoTrack.nl vijf betrouwbare tweedehands auto’s voor € 5.000,- of minder. Handig: ze zijn te koop bij garages in Den Bosch!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fantastische Fiat

Foto: Autotrack.nl

Met een Fiat500 kun je wel aankomen! Voor € 4.945,- rij je weg in dit leuke model uit 2013. Hij is van alle luxe voorzien: elektrische ramen, airco en elektrisch verstelbare buitenspiegels. Handig om te weten: de onderhouds- en dealergeschiedenis is bekend en het autoverleden is gecontroleerd. Je weet dus zeker dat je nog járen vooruit kan met dit pareltje. Via Autotrack.nl kun je direct contact opnemen met de garage en een afspraak maken voor een proefrit. Zorg trouwens dat je er snel bij bent, want voor je het weet is-ie verkocht!

Bekijk hier alle informatie over deze auto.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door AutoTrack.nl. Meer over AutoTrack.nl ontdekken?

AutoTrack.nl

Betrouwbare Volkswagen Touareg

Foto: Autotrack.nl

Als er één ding is waar Duitse merkauto’s om bekend staan, is het wel dat ze betrouwbaar zijn. Als je op zoek bent naar een auto waar het het hele gezin in kan, is deze Volkswagen Touareg ideaal. Daarnaast is hij met € 2.699,- héél betaalbaar. Deze fijne bolide komt uit 2005 en is goed onderhouden. Daar kun je nog flink wat kilometers mee vooruit. Wist je trouwens dat je via Autotrack.nl gratis een Carfax rapport kunt opvragen? In dit rapport wordt de kilometerstand en het schadeverleden gecontroleerd. Daardoor kun je de auto vol vertrouwen aanschaffen.

Bekijk hier alle informatie over deze auto.

Toyota iQ

Foto: Autotrack.nl

Ben je op zoek naar een handige auto voor korte ritjes? Dan is deze Toyota iQ je beste vriend. Hij staat te koop voor € 3.666,- euro en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft-ie airco, audiobediening op het stuur en kunnen er maar liefst vier personen meerijden. Handig! Hij rijdt zuinig en je betaalt ook maar weinig wegenbelasting over deze auto. Daar word je portemonnee blij van.

Bekijk hier alle informatie over deze auto.

Ideale gezinsbak: Peugeot

Foto: Autotrack.nl

Met het hele gezin op vakantie op gewoon of bezoek bij oma: het kan met deze Peugeot. Hij komt uit 2007 en wordt verkocht voor € 4.950,-. Het onderhoudsboekje is aanwezig en het autoverleden is gecontroleerd, zo weet je zeker dat je nog járen vooruit kan met deze fijne bak. Natuurlijk kun je voor de zekerheid een gratis Carfax rapport opvragen, zodat je de onderhoudshistorie checken. Goed om te weten: deze auto heeft slechts 62.494 kilometer op de teller staan!

Bekijk hier alle informatie over deze auto.

Vroem-vroem in de Volkswagen Golf

Foto: Autotrack.nl

Met deze Volkswagen Golf kies je voor kwaliteit. Hij komt uit 2007 en voor € 2.999,- kun jij de bezitter zijn van deze fijne auto. De vijfdeurs auto heeft airco, een aluminium interieur en stuurbekrachtiging. Via Autotrack.nl kun je direct contact opnemen met de garage en een afspraak maken voor een proefrit. Zorg trouwens dat je er snel bij bent, want voor je het weet is-ie verkocht!

Bekijk hier alle informatie over deze auto.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.