5 redenen om nú naar lunch- en dinercafé Nul73 te gaan

Aangeboden door Nul73 29 maart 2019

Dat lunch- en dinercafé Nul73 een begrip is in Den Bosch, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Maar wist je dat ze een stadstuin hebben en dat je er lekker kan genieten van een high tea? We spraken eigenaar Edo en ontdekten meer dan genoeg redenen om nú langs te gaan bij Nul73.

Trotse eigenaar Edo van der Kruis heeft de afgelopen weken zijn lunch- en dinercafé opgeknapt: Nul73 ziet eruit om door een ringetje te halen. Edo: “We hebben een goede carnaval gehad, daarna hebben we de muren een likje verf gegeven, nieuwe tafels neergezet en de binnentuin is met nieuwe tegels bestraat.” De grootste verandering is de grote pui naar de tuin toe en een prachtige lichtstraat in de serre: “Het voelt nu alsof je buiten bent als je in de serre zit.”

En dan nu vijf hele goede redenen om dit weekend neer te strijken in de nieuwe serre of binnentuin van Nul73:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Terras in de stadstuin

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Bij Nul73 kan je borrelen met uitzicht op de Sint-Janskathedraal maar als je een stukje verder het restaurant in loopt, kom je uit in de heerlijke stadstuin. Onder de blauwe hemel geniet je van een kopje koffie of broodje. De stadstuin is helemaal vernieuwd met kleurrijke bloemen en nieuwe tegels.

High tea met zelfgemaakte hapjes

Foto: Facebook Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Een high tea is altijd een goed idee. Helemaal bij Nul73, want daar worden de hapjes vers gemaakt. Denk aan een zoete noten-carameltaart met zeezout, een hartig toastje met warme geitenkaas of een verse smoothie. Daarnaast drink je onbeperkt koffie en thee met diverse smaken.

Lunch en de lekkerste tosti’s

Foto: Facebook Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Niet voor niets is Nul73 getipt door Glamour als één van de beste lunchplekken van Den Bosch. Ook door verschillende Bosschenaren werd Nul73 gekozen tot ideale plek om te lunchen. Daarnaast roemen locals het restaurant om hun heerlijke tosti’s. Behalve de onmisbare ‘ham en kaas’, kun je kiezen voor een tosti met geitenkaas, kip of hun eigen specialiteit: de tosti Nul73 met avocado!

Feestjes op maat

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Nul73 is geschikt voor allerlei borrels. Eigenaar Edo noemt zichzelf een soort kameleon, hij gaat mee in de ideeën van de klanten. “Als mensen hier iets willen vieren, proberen we zoveel mogelijk op maat te werken. We vinden het bijzonder en leuk als mensen naar ons komen om van de ruimte gebruik te maken.”

Een verjaardagsfeest, bruiloft, vergadering of een ander evenement, niets is te gek! Edo: “Niet zo lang geleden organiseerden we hier een hele bruiloftsdag: met een lunch, avondeten en een groot feest. Maar we doen ook babyshowers of verjaardagsfeesten: dat kan heel luxe, of simpel. We hebben hier een een personeelsfeest gehad met een walk-in dinner en een ontbijtbuffet voor een groep vrijwilligers. Het kan allemaal!”

Driegangenkeuzemenu voor €25,-

Foto: Facebook Nul73
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

In het restaurant kun je kiezen voor een luxe driegangenmenu voor maar €25,-! De inspiratie van de chef komt van over de hele wereld en de producten die hij gebruikt zijn puur, eerlijk en vers. Edo: “Onze kaart is enorm gevarieerd: van pasta, tot salades en vleesgerechten.”

Als vegetariër of veganist ben je hier helemaal op je plek: “We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van veganistisch eten omdat we al jaren veganistische gerechten serveren.” Bij Nul73 vinden ze het belangrijk dat ook mensen met een glutenintoleratie lekker kunnen eten, zoals je leest in ons lijstje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nul73. Meer over Nul73 ontdekken?

Nul73 lunch

Nu gesloten11:00 - 22:00

Torenstraat 9, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Lees ook:

Edo van der Kruis

Edo van lunch- en dinercafé Nul73: ‘Mijn droom is werkelijkheid geworden’

Edo van der Kruis is eigenaar van lunch- en dinercafé Nul73 in de Torenstraat. Hij nam zeven jaar ge...

7 x echt lekker lunchen doe je hier

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.