Xenos verdwijnt uit Den Bosch en interieurwinkel Casa verschijnt

Door indebuurt Den Bosch 13 maart 2018

Fan van Xenos? Geniet er nog maar even van want Xenos wordt vervangen door interieurwinkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Ook in Den Bosch wordt één van de drie Xenos-winkels omgetoverd tot een Casa vestiging.

De interieurwinkelketen van Ab Blokker neemt in totaal op zo’n 110 locaties de plek in van Xenos, laat Retailnieuws weten. Xenos houdt na de deal nog zo’n zestig winkels over, die buiten Blokker Holding door de familie worden voortgezet. In Den Bosch wordt de Xenos-winkel aan de Hinthamerstraat een Casa-winkel. De Xenos-winkels aan de Gruttostraat en aan de Helftheuvel blijven – voorlopig – nog bestaan.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen, maar bijvoorbeeld ook tuin- en interieurmeubelen.

Xenos Hinthamerstraat hobbywinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Hinthamerstraat 56-58, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.