Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zomervakantie staat voor de deur: dit is de weersverwachting voor juli

Door Marèl Holtermans 1 juli 2020

Juli; de eerste maand van de zomervakantie. Sommige Bosschenaren durven het aan om de grens over te gaan, maar er zijn ook genoeg mensen die kiezen voor een vakantie in eigen land en misschien zelfs eigen stad. Het weer is dan essentieel: krijgen we een zomerse maand? Wij nemen de weersverwachting voor juli met je door.

De badkleding kan nog even in de kast blijven. Weeronline-meteoroloog Matthijs van der Linden verwacht voor de eerste weken van juli gematigd Hollands weer.

Weer in juli

“We beginnen de maand met wisselvallig weer. Het is niet slecht, maar we krijgen geen zomerse dagen zoals we van afgelopen weken gewend zijn”, vertelt de weerexpert aan indebuurt. “Het wordt een mix van zon, stapelwolken en buien. De temperatuur blijft tussen de 20-23 graden.”

In de tweede helft van juli worden we letterlijk weer in het zonnetje gezet. Matthijs: “Later in de maand lijkt de temperatuur te stijgen. We gaan dan weer richting de 30 graden of meer.”

Weersverwachting in Den Bosch

Voor Bosschenaren die in juli op vakantie gaan naar Tuïnesie of Balkonia, zoomen we even in op de weersverwachting voor onze regio. Weeronline voorspelt wat we de komende paar weken kunnen verwachten. We zien dat er waarschijnlijk aardig wat neerslag gaat vallen en dat de temperatuur inderdaad tussen de 20 en 23 graden blijft. Vanaf vrijdag 10 juli gaat de temperatuur weer omhoog en kunnen de zomerjurkjes weer uit de kast worden gehaald!

Screenshot: Weeronline

Voor het ultieme vakantiegevoel in Den Bosch:

zuiderplas dertig 30 graden buiten zwemmen den bosch

Zo zit het met de waterkwaliteit van de Bossche zwemplassen

Het wordt knetterheet de komende dagen, dat vraagt om een verfrissende duik! Gelukkig kunnen we in D...

7 x Bossche terrassen aan het water

Zodra de zon zich laat zien gaat heel Den Bosch op zoek naar een tafeltje op het terras. Gelukkig he...

Tijd voor een ijsje: 7 x ijssalons in Den Bosch

Hoewel we de zonnestralen er momenteel even bij moeten denken, is het ijsjesseizoen geopend. Hier in...

Meer over

Nieuws Weer

adv.