Weekendnieuws: nieuw buitenfestival, Gezellige Zaken en meer

Door Marèl Holtermans 14 mei 2018

Was je dit heerlijke, deels zonnige weekend te druk met ijsjes eten of op het terras hangen? En heb je daardoor geen idee wat er in de tussentijd in Den Bosch is gebeurd? Geen zorgen, wij hebben het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Studance komt met zomers buitenfestival, met ‘een paar leuke namen’

Bokbier wandeling
Foto: Unsplash

De droom was er al, het plan lag er al even en deze zomer gaat het dan ook echt gebeuren. Studance – bekend van studentenfeesten in Den Bosch – gaat in juni een buitenfestival organiseren, met ‘een paar leuke namen’.

Meer weten? Lees het hele bericht op de website van het Brabants Dagblad.

Een en al Gezellige Zaken

Afgelopen weekend was het tijd voor Gezellige Zaken. Voor een sfeerimpressie kijk je hier. Het evenement was, net als andere jaren, druk bezocht.

Safari in Den Bosch: bliss bal en espresso met tonic

Koffiecocktail
Foto: indebuurt Den Bosch

Bosschenaren hebben zo hun favoriete adressen voor eten en drinken in de binnenstad. Weten zij waar je terecht kunt voor een drankje dat bestaat uit espresso en tonic? Is duidelijk waar je yoga kunt combineren met een ontbijt? De Bossche trendonderzoeker Lieke Dols selecteerde enkele adressen voor een stadSsafari als onderdeel van het city food & filmfestival dat tot en met zondag wordt gehouden in en rond de Verkadefabriek.

Nieuwsgierig? Lees het hele artikel hier bij onze collega’s van het Brabants Dagblad.

Geen Jeroen Bosch Dweilfestival dit jaar

Jeroen Bosch
Jeroen Bosch

Er komt dit jaar geen Jeroen Bosch Dweilfestival in de binnenstad. De organisatie slaat een jaartje over na het plotselinge overlijden eind maart van voorzitter en grote inspirator Francois Hoek.

Meer over het festival lees je in dit artikel op de website van Brabants Dagblad.

FC Den Bosch: Een poetsbeurt, na al die reputatieschade

fc den bosch
Foto: Caroline Lichtenberg

Het bordje ‘verkocht’ kan nog niet worden opgehangen, maar FC Den Bosch lijkt wel dicht bij een deal. Wat koopt de nieuwe eigenaar?

Lees het hier in dit artikel van het Brabants Dagblad.

Een kijkje door de lens van Bas: Het Brabants Service Station

station
Foto: Bas Verhoeven

Onze gastredacteur Bas Verhoeven is trots op onze stad. Daarom neemt hij je mee op een visuele ontdekkingstocht door onze mooie en fotogenieke stad in deze nieuwe rubriek ‘Een kijkje door de lens van Bas’. Enjoy!

Lees hier Bas’ ervaringen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.