Weekendnieuws: dit gebeurde er afgelopen weekend in Den Bosch

Door Marloes van Vliet 12 maart 2018

Iedere maandag zetten we voor je op een rij wat er in het weekend gebeurde in Den Bosch. Ben je weer helemaal bij!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nóg een pop-up restaurant: Anderhalf in het Grasso-gebouw

spijsbereiders
Foto: Spijsbereiders

Lang hebben Peter Derks en Roland van Balen nagedacht of ze opnieuw een editie van Anderhalf wilden organiseren. Na een eerste keer in het Drie Mollengebouw en tweede in de Mengfabriek op de Tramkade, wilde het duo van foodbedrijf De Spijsbereiders wel blijven vernieuwen. En druk hadden de twee het toch wel, onder andere met de lancering van de supermarkttosti. Lees meer op de website van het Brabants Dagblad.

De Spijsbereiders

Vanaf vandaag in de winkel: de fantosti van De Spijsbereiders

De Spijsbereiders, bekend van vele culinaire projecten, zijn na lang dromen en hard werken eindelijk...

Athlete’s Foot is verhuisd

athletes-foot
Foto: indebuurt Den Bosch

Afgelopen vrijdag (9 maart) is Athlete’s Foot geopend aan de Markt. De sneakerwinkel zat eerst verderop in de Hinthamerstraat, maar is verhuisd!

Vintage Kilo Sale in het Werkwarenhuis extreem populair

kilosale
Foto: Bd.nl | Chris Korsten

Je shopt, je weegt, en je betaalt naar gewicht. In dit geval: 15 euro voor één kilo kleding. Dat is het uitgangspunt dat Herman en Heidi Vergeer momenteel hanteren. Bijna vijf jaar geleden gingen ze van start met hun onderneming die vandaag de dag loopt als een tierelier. Lees meer op de website van het Brabants Dagblad.

Café Herman is in de prijzen gevallen

cafe-herman
Het gezellige terras van Café Herman

Café Herman, dat gebruik maakt van de onderste twee verdiepingen van de watertoren aan het Hinthamereinde, heeft de plaquette van de Kring Vrienden gekregen. De prijs is bedoeld voor ‘commercieel gebruikte objecten waarbij respectvol wordt omgegaan met de cultuurhistorische waarde van het gebouw’. Lees meer op de website van het Brabants Dagblad.

Den Bosch moet wennen aan feestje tijdens Halfvasten

halfvasten
Foto: Bd.nl | Peter de Bruijn

Ongeveer 500 veelal jonge carnavalsvierders hebben zondag het Halfvasten Matinee in de omgeving van de Karrenstraat bezocht. “Een leuk en gezellig feestje van Oeteldonkers onder elkaar”, zegt organisator Richie van Berlo die eigenaar van café ‘Zomers en Zomers’ in de Karrenstraat is. Lees meer op de website van het Brabants Dagblad.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶