Wist je dit? Bij Auto Haarsteeg bespaar je een hoop geld op je auto-onderhoud

Aangeboden door Auto Haarsteeg 28 maart 2018

Baal je als je auto toe is aan onderhoud? Snappen we helemaal, want het kost je vaak een hoop geld. Bij Auto Haarsteeg werken ze daarom met een uniek Auto Onderhoud Plan: je betaalt niet per onderhoudsbeurt, maar in abonnementsvorm. Daarmee worden de kosten beter verspreid en betaal je alléén een vast maandbedrag.

Auto Onderhoud Plan

Het onderhouden van je auto is erg belangrijk. Je wil natuurlijk zo veilig mogelijk de weg op. Toch kiezen een hoop automobilisten er vaak voor om het onderhoud uit te stellen. De reden? Té prijzig. Bij Auto Haarsteeg werken ze daarom met Auto Onderhoud Plan. Daarmee is een hoop gedekt, waaronder de grote en kleine beurt van de auto, zomer- of wintercheck en niet te vergeten: pechhulp! Moet je auto gecheckt worden? Dan krijg je vervangend vervoer mee. Een heleboel dingen die komen kijken bij het onderhoud regelt Auto Haarsteeg en dat bespaart je een hoop geld.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Auto Haarsteeg
Auto Haarsteeg
Auto Haarsteeg

Pechhulp is inclusief

Pech krijgen kan altijd. Het is dan handig als je goed geholpen wordt, mocht je langs de kant van de weg komen te staan. Als je kiest voor het Auto Onderhoud Plan zit zelfs pechhulp in het pakket. Doordat de APK keuring, onderhoudsbeurten, pechhulp en nog zóveel meer in dit pakket zitten, kun je maar liefst driehonderd euro per jaar besparen. Dat wil je!

Hoe werkt het precies?

Heel simpel: je betaalt per maand. Uiteraard verschillen de kosten per auto en het aantal kilometers dat je rijdt. Voor een drie cilinder betaal je bijvoorbeeld €17,50 en voor een vier cilinder €19,50. Wil je exact weten wat je per maand gaat betalen? In een paar klikken kom je dat te weten. Op de site vul je alleen je autokenteken in en dan wordt precies berekend wat je moet betalen. Handig! Je krijgt dan ook meteen te zien wat je voordeel is ten op zichten van losse onderhoudsbeurten.

Veel deelnemers

Volgens eigenaar Hans Pierik vinden veel mensen zo’n maandbedrag erg prettig. “Ze zijn gewend om elke maand kosten te betalen voor bijvoorbeeld sport, televisie en energie. Een klein bedrag voor de auto kan er dan nog prima bij. Klanten zijn echt enthousiast; je krijgt niet meer een factuur van 1500 euro die je in één keer moet betalen.” Dat men zo’n abonnementsvorm fijn vindt, blijkt wel uit het feit dat het aantal deelnemers elke maand fors stijgt.

Uniek in Den Bosch

Auto Haarsteeg is de enige in Den Bosch die werkt met zo’n plan. Bij dit unieke plan zit nog veel meer, zoals vervanging van defecte exterieurverlichting, tussentijds bijvullen van vloeistoffen en een haal- en brengservice. Ook kun je dit abonnement maandelijks opzeggen na deelname van één jaar en krijg je minimaal twee keer per jaar een controle van je auto.

Benieuwd wat allemaal nog meer onder het Auto Onderhoud Plan valt? Check hier de voorwaarden. Je kunt dan ook meteen berekenen wat je per maand moet betalen. Succes en een veilige rit!

Auto Haarsteeg autobedrijven

Nu gesloten08:00 - 18:00

Hedikhuizerweg 11, Den Bosch

Bekijk meer:autobedrijven

adv.