Dit zijn de irritantste verkeerslichten in Den Bosch!

Door Caroline Lichtenberg 12 januari 2018

Den Bosch is een heerlijke stad om te wonen en te werken. Maar net als in elke stad zijn er helaas ook ergernissen wanneer het om verkeer gaat. Wij vroegen onze lezers welke verkeerslichten nou het meest irritant zijn. De vijf meest genoemde hebben we voor je, in willekeurige volgorde, op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het stoplicht bij de Graafseweg

graafseweg
Foto: Google maps

Enkele mensen die reageerden melden dat deze verkeerslichten zowel voor de fietsers als auto’s op groen kan staan. Een lezer meldt zelfs te hebben gezien dat er daardoor een jongen van zijn scooter werd afgereden.

Zuid-Willemsvaart

zuid willmesvaart
Foto: google maps

Veel lezers noemen eigenlijk wel alle verkeerslichten bij de ophaalbruggen van de Zuid-Willemsvaart. Grootste irritatiepunt: lange rijen voor een stoplicht dat te kort op groen gaat.

Hambaken-Orthenseweg

hambaken
Foto: google maps

Deze verkeerslichten zouden op elkaar afgestemd moeten zijn, de zogeheten groene golf. Maar volgens veel mensen die reageerden is daar weinig van te merken.

Kempenlandstraat

kempenlandstraat
Foto: google maps

Hier is de grootste irritatie volgens de mensen die reageerden dat de fietsers richting station constant door rood rijden vanuit een onoverzichtelijke hoek.

Kruising Pettelaarseweg en de Zuiderparkweg

pettelaarseweg
Foto: google maps

Ook hier zijn de fietsers de irritatiebron van automobilisten. Ze rijden door rood waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶