Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aha! Dit is dus voor Den Bosch de dichtstbijzijnde badplaats aan de kust

Door Marèl Holtermans 19 juni 2019

Och, jongens. Wat is het deze week toch mooi weer. Een perfect excuus om dus je slippers in te pakken en richting de kust te rijden. Vanuit Den Bosch hebben we veel opties voor een bezoekje aan het strand, maar wat is nu de dichtstbijzijnde badplaats aan de kust vanuit Den Bosch? 

Reis jij voor je dosis vitamine zee naar Scheveningen? Of is jouw favoriet Hoek van Holland? En dan hebben we de stranden van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar en Kijkduin nog. Welke je favoriet ook is, de één is nou eenmaal verder weg dan de ander. Bij welk strand lig jij het snelst te bakken in de zon? Wij zochten het voor je uit! Let op: we kijken hier naar badplaatsen binnen Nederland, op basis van de aanbevelingen van Google Maps.

Met de auto

Prop je auto vol met een parasol, koelbox en strandlakens en rijden maar! Voor Den Bosch is de dichtstbijzijnde badplaats Rockanje. Met zijn 85 km (berekend vanuit de binnenstad) is het qua afstand de kortste route met de auto. Ben je even verdwaald of ken je Rockanje (nog) niet? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De badplaats ligt in Zuid-Holland en is een dorpje met iets meer dan 6.000 inwoners. We moeten er wel bij zeggen dat het qua minuten niet veel scheelt met de grotere badplaatsen. Zo is Scheveningen verder (110 km), maar duurt het zonder file even lang.

Met het OV

Ga jij liever met een kleine tas, een goed fles wijn en een opblaasbare flamingo richting het strand met de trein? Dan kun je het beste naar Scheveningen of Bloemendaal. Maar helaas ben je dan wel een tijdje onderweg.

Naar welk strand ga jij het liefst? Laat het weten in de comments!

Lees ook:

uit eten in Den Bosch shizen

Japans restaurant Shizen gaat verhuizen (naar een bekend pand!)

Fan van Shizen? Dan is het handig om te weten dat de zaak binnenkort gaat verhuizen. Om je favoriete...
werkdag

OPROEP: Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Voor een nieuwe rubriek zijn wij op zoek naar enthousiaste Bosschenaren die ons alles willen vertell...
Frank Willems

Vet! Frank zet nieuws om in kunst: ‘Soms haal ik inspiratie uit een gesprek op straat’

De Bossche Frank Willems is kunstenaar. Zijn werkplek, gelegen in een voormalige basisschool, staat ...

Meer over

Verkeer

adv.