Vanaf vandaag in de winkel: de fantosti van De Spijsbereiders

Door Marloes van Vliet 21 februari 2018

De Spijsbereiders, bekend van vele culinaire projecten, zijn na lang dromen en hard werken eindelijk te vinden in de supermarkt. Vanaf vandaag (21 februari) ligt de Fantosti, een culinaire tosti met drie smaakvariaties, in de winkel. Je koopt ‘m bij 350 Albert Heijns door heel Nederland, waaronder vier in Den Bosch!

Tosti’s bouwen

Na wekenlang tosti’s bouwen op hun kantoortje aan de Zuid-Willemsvaart kwamen De Spijsbereiders – Peter Derks en Roland van Balen – tot drie geweldige smaken; Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar. Brutaal als ze waren belden De Spijsbereiders op naar de Albert Heijn. Met een gammel tosti-ijzer gingen ze op pad. Na een lang en spannend traject kregen ze het voor elkaar, de Fantosti ligt in het diepvriesvak van de Albert Heijn.

De Fantosti

De Spijsbereiders merkten het gemis van een fantastisch lunch- en snack product in de supermarkt op. Hierop bedachten ze Fantosti; de meest fantastische tosti uit het diepvriesvak, zo lekker dat die nauwelijks na te maken is en geschikt is voor elk eetmoment. Fantosti was geboren!

(tekst loopt door onder de foto)

Fantosti Pepperoni & Mozzarella
Fantosti Pepperoni & Mozzarella

Spanning en sensatie

Peter vertelt: ”We zijn dik een jaar bezig geweest met het bedenken van het idee, tot het uiteindelijke product in de schappen. Het feit dat ons product nu ook écht te vinden is bij de Albert Heijn, is compleet nieuw, enorm spannend en vooral héél tof!”

”Momenteel zijn we bezig met een tostitour, waarbij we honderd tostiboxen gaan bezorgen bij influencers die we zelf leuk vinden. Morgen is The Day en gaan we tosti’s bakken bij bedrijven, zodat niemand meer om ons heen kan.”

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.