[VIDEO] Dit is waarom je vrijdag héél veel tractors (en nog meer boeren) in Den Bosch ziet
Nee, je droomt niet meer, er rijden écht zoveel tractors door Den Bosch. De boeren zijn onderweg naar het Provinciehuis...
Move over Enzo Knol en Dylan Haegens: de Bossche chef Marco is de nieuwe internetsensatie! In zijn nieuwe online serie De KOOKSJOO vlogt hij over het bereiden van gerechten en wat er nodig is om ze extra smeuïg te maken.
Inmiddels staan er een aantal vlogs op het nieuwe YouTube-kanaal van de Bossche kok van Café de Stip. In de laatste aflevering vlogt hij over het bereiden van gamba’s met pasta en chili-roomsaus. Verse chili-roomsaus om precies te zijn. Per stap vertelt hij wat je moet doen, hoe je het best iets kunt snijden en hoe hoog het vuur moet staan.
Marco tipt in zijn laatste vlog hoe je een gamba moet pellen. “Persoonlijk vind ik dat gamba’s net niet helemaal gaar hoeft te zijn.” Vervolgens laat hij zien hoe je het darmkanaal verwijdert en natuurlijk hoe je de zeedieren klaarmaakt. Het eindresultaat ziet er smaakvol uit!
Lees ook:
In onze gids
Nu gesloten
Nu gesloten
Nu gesloten
Populaire rubrieken