YouTube’er Djuncan komt naar Den Bosch voor een gratis gameshow

Door Marèl Holtermans 19 april 2019

Fan van vlogger Djuncan? Dan hebben we goed nieuws voor je! De YouTube’er komt dinsdag 11 juni naar Den Bosch voor een gratis gameshow. Gaaf! 

266.000 volgers

YouTube’er Djuncan vlogt op zijn kanaal over computergame Fortnite. Tijdens zijn video’s, die bekeken worden door ruim 266.000 (!) mensen, speelt hij zelf het spel en praat hij over zijn ervaringen. En dat gaat-ie in juni op een heel bijzondere locatie doen, namelijk op de Parade ter ere van het WK Handboogschieten. Vijftig fans krijgen de kans om Djuncan te ontmoeten en hem alles over Fortnite te vragen.

(Tekst loopt door onder de foto van Djuncan tijdens de VEED-Awards) 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk eens aan! De beste gaming award! Helaas is die niet echt van mij… ohja en @justronaldd en ik hadden toevallig dezelfde trui aan!

Een bericht gedeeld door Djuncan (@djuncan) op

De keus voor een vlogger op het WK Handboogschieten is misschien wat onverwacht, maar volgens de organisatie is het juist een logische keuze. Toernooidirecteur Eric Kersten vertelt: “In samenwerking met de gemeente en provincie is het altijd ons doel geweest om met deze wereldkampioenschappen zoveel mogelijk Brabanders te bereiken. Wij willen dat het evenement echt een feest voor iedereen wordt. Dus niet alleen voor sportfans, maar bijvoorbeeld ook voor muziekliefhebbers en kinderen die gek zijn op gamen.”

Andere zangers

Djuncan is niet de enige bn’er die langskomt bij het WK Handboogschieten, ook voormalig radio-dj Edwin Evers en zanger Wolter Kroes komen langs. Het WK Handboogschieten wordt tegelijkertijd met Jazz in Duketown gehouden op de Parade van 3 tot en met 16 juni.

Lees ook:

Theater aan de Parade kaartjes veranderingen beautycollege

Deze BN’ers komen in 2019 naar Den Bosch

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om bekende Nederlanders in Den Bosch te spotten. In het nieu...
Jim Bakkum Zwaar Verliefd 2

[VIDEO] Dit zijn de favoriete plekken in Den Bosch van Jim Bakkum en andere BN’ers

Het is inmiddels geen geheim meer dat Zwaar Verliefd in Den Bosch is opgenomen. Super leuk natuurlij...
BN'ers Den Bosch

BN’ers in de stad gespot, zie jij wie het zijn?

Heee, wat zien we daar? Twee cameramannen, mensen van productie die een podium opbouwen en... twee B...

adv.