Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Singles opgelet! Deze boeren uit Boer Zoekt Vrouw wonen maximaal een uur rijden van Den Bosch af

Door Marèl Holtermans 8 september 2019

Hee vrijgezelle vrouw uit Den Bosch! Lijkt daten met een boer je wel wat? Dan heb je zondag vást voor de televisie gezeten om kennis te maken met de nieuwe boeren van Boer Zoekt Vrouw. Er zitten geen Bossche boeren bij, maar twee deelnemers wonen redelijk in de buurt:

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Boer Willem

Foto: Linelle Deunk | KRO NCRV

Boer Willem woont in Hei- en Boeicop. Dit ligt onder Nieuwegein, op zo’n 28 minuten rijden vanaf Den Bosch. Willem is 26 jaar en heeft een melkveehouderij samen met zijn moeder. Samen met zijn moeder melkt hij zo’n veertig koeien iedere dag, in de zomer met een weidemelkwagen. Daar kan hij zo van genieten dat hij niet zo nodig op vakantie hoeft. Willem zoekt een vrouw die niet dominant is (dat lijkt hem een eigenschap die hij niet ziet zitten) en die het liefste een christelijke achtergrond heeft (of daarvoor open staat). Zelf is Willem naar eigen zeggen ‘loyaal en zachtaardig’ en wil hij ‘het beste voor elkaar’. Ook vind hij het belangrijk om zijn woord te houden.

Boer Geert

Boer Ronald. Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

De tweede boer in ons lijstje is Geert. Hij woont in het Brabantse Oeffelt, dat ligt onder Nijmegen, vlakbij Cuijk. Deze goedlachse boer heeft een akkerbouw en jongvee bedrijf. Hij is 51 jaar en houdt van gezelligheid en uitgaan. Opvallend trouwens is dat boer Geert als enige boer werd ondertiteld, net als naamgenoot ‘Geile Geert’ destijds… Al zes jaar is hij gescheiden, hij is gek op gebakken piepers, maar toch vooral op vrouwen. Een beetje charmeren kan hij wel. “Ze moet lief, aardig en verstandig zijn. En ze moet ook een beetje de wauw-factor hebben”, zegt hij over zijn ideale vrouw.

Schrijf een brief!

Gaat jouw hart sneller kloppen bij een van deze boeren? Dan kun je ze een brief schrijven natuurlijk! Via deze link kun je je favoriete boer een bericht sturen.

Lees ook:

Vrijgezel Leoniek

Vrijgezel van de week Leoniek: ‘Een man zou een aanvulling moeten zijn’

Op één van de leukste plekjes van Den Bosch vlakbij het station woont Leoniek (29). Sinds twee jaar ...
Vrijgezel Michiel

Vrijgezel van de week Michel: ‘Ik kan soms te direct zijn’

Ben je al met heel tinderend Den Bosch op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee van een ...
Daphne Bouwman

Vrijgezel Daphne: ‘Ik heb ooit een vriendin laten bellen tijdens een date om weg te kunnen’

Ben je al met heel tinderend Den Bosch op date geweest of krijg je al kriebels bij het idee van een ...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Shownieuws

adv.