Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Bossche Lauren Verster heeft een heel bijzonder nieuw programma op NPO

Door Marèl Holtermans 21 augustus 2019

Heb je Lauren Verster de afgelopen tijd weinig op de televisie gezien? Dat kan kloppen. De Bossche presentatrice had het de afgelopen twee jaar erg druk met haar nieuwe programma: Lauren! Ik wil een kind. Dinsdagavond was de eerste aflevering. 

Lauren! Ik wil een kind

Dat Lauren Verster goed kan interviewen, bewees ze eerder in Bureau Rooijakkers en Verster, en ook dit keer gooit ze haar interviewskills op tafel. Met succes! Voor het programma volgde Lauren twee jaar lang stellen en singles die – om wat voor een reden dan ook – niet gemakkelijk kinderen kunnen krijgen. Zo is er een homostel dat op zoek is naar een draagmoeder. Maar ook een vrouw die vanwege medische problemen niet zelf een kind kan krijgen.

Persoonlijk inkijkje

Het bijzondere van het programma is dat je een heel persoonlijk inkijkje krijgt in de levens van deze mensen. De interviewkandidaten durven te huilen op televisie en doorbreken taboes: als vrouw geen baarmoeder hebben en dit openlijk toegeven op televisie. Heel dapper!

Zelf wel zwanger

Toevallig maakte Lauren zelf vorige week bekend dat ze in verwachting is van een meisje. Op dit moment is ze, samen met haar partner Jasper, druk bezig met het inrichten van de babykamer. “Ik was de eerste drie maanden echt zeeziek, toen dacht ik echt ‘houdt dit ooit op’, maar nee ik voel me nu echt heel goed”, vertelde ze eerder tegen Shownieuws.

De volledige aflevering van Lauren! Ik wil een kind kun je hier terugkijken. De volgende aflevering is op dinsdag om 21.10 uur op NPO3.

Lees ook:

geslacht

Beschuit met roze of blauwe muisjes? Bossche Lauren Verster maakt geslacht bekend

Spannende tijd voor presentatrice Lauren Verster! De Bosschenaar verwacht in februari haar tweede ki...
Lauren Verster

Kijktip: Bossche Lauren Verster donderdag op tv met bijzonder programma

In het programma 'Ik wil een Kind' volgt Lauren Verster mensen voor wie het krijgen van kinderen nie...
Lauren Verster

Welkom terug! Bossche Lauren Verster weer op de buis

We vinden het altijd fijn om een bekend gezicht op tv te zien. Helemaal als diegene ook nog eens uit...

adv.