Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Albert Verlinde beleeft ‘laatste 24 uur’ binnen Brabant

Door Marèl Holtermans 17 januari 2020

“Ik heb slecht nieuws, je laatste 24 uur zijn ingegaan.” Met deze boodschap klopt presentator Bert van Leeuwen thuis aan bij Albert Verlinde. Wat wil hij nog doen? Wie wil Albert nog zien? In het tv-programma De Laatste 24 uur wordt de Bosschenaar gevolgd.

Wat te doen als je nog maar heel even te leven hebt? Albert Verlinde wordt voor die keus gesteld. De Bosschenaar doet mee met een nieuw televisieprogramma van EO en wordt gevraagd om de laatste 24 uur van zijn leven voor te stellen. Op de dag dat Albert gevolgd wordt, weet hij nog niet waar hij precies aan meedoet. Als presentator Bert van Leeuwen vertelt dat hij nog maar 24 uur te leven heeft, reageert Albert verrast: “O, oké gezellig.”

Samen met geliefden

Wat Albert precies gaat doen in zijn laatste uurtjes is nog niet bekend, omdat de aflevering nog moet komen. Wel zegt hij het volgende in het voorfilmpje: “[Ik wil] mensen ontmoeten die mij dierbaar zijn. Mijn zusjes en hun partners, Onno, en een paar dierbaren uit het vak en vrienden. Je denkt meteen aan mensen. Een soort sentimental journey zou ik wel leuk vinden.”

Efteling

In de promo zien we dat Albert naar de Efteling gaat. Ook krijgt hij bezoek van zijn kinderen. De aflevering van Albert is vrijdag 31 januari om 21.30 uur op NPO1 te zien.

Meer bekende Bosschenaren: 

bn'ers sint-janslyceum

Wist jij dat? Deze BN’ers komen uit Den Bosch (of wonen er)

Wat komt er toch veel moois uit onze stad. Deze bekende Nederlanders zijn daar het levende bewijs va...
zanger Louis bekende bosschenaren

Ken jij ze ook? Deze bekende onbekende Bosschenaren kent íedereen

Je hoeft niet door te breken in de showbizzwereld om beroemd te worden. Wij hebben in Den Bosch ook ...
Bossche jawahir

Kijktip! Bossche Jawahir schittert in Holland’s Next Top Model

Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model is alweer een paar weken op tv, en wat blijkt? Een v...

adv.