Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot! Deze Bosschenaren waren onlangs op tv

Door Marèl Holtermans 14 juli 2020

Je hoeft niet altijd door te breken in de showbizzwereld om beroemd te worden. Wij hebben in onze stad ook best veel BB’ers, oftewel ‘Bekende Bosschenaren’, die (bijna) iedereen kent. Kijk maar: deze Bosschenaren waren onlangs op tv.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Chiel Harten ruilde van huis in Steenrijk, Straatarm

Het gloednieuwe behang hing nog maar net in Chiel Hartens huis, of hij kon z’n woning alweer uit. De realityster deed mee aan het tv-programma Steenrijk, Straatarm en ruilde een week lang van huis, bestedingsbudget en leven met een arm gezin. 

Andere kant

Chiel en partner Maikel deden mee aan het programma ‘om de andere kant van de medaille te bekijken’. “Wij hebben een goed leven, maar wilden ervaren hoe het is om met minder rond te komen. Zodoende hebben we de switch gemaakt en hebben we ons huis tijdelijk beschikbaar gesteld voor een minderbedeelde familie”, vertelde Chiel ons eerder.

steenrijk, straatarm tv

Terugkijktip: Chiel Harten te zien in Steenrijk, Straatarm

Het gloednieuwe behang hing nog maar net in Chiel Hartens huis, of hij kon z'n woning alweer uit. De...

Albert Verlinde beleefde bijzondere momenten bij De Laatste 24 uur

Albert gaf begin dit jaar de controle een dag uit handen bij EO-programma De Laatste 24 uur. Albert en de programmamakers gingen als eerst naar Walibi Holland. “Oh, ik vind dit zo heerlijk”, zei hij toen hij de houten achtbaan zag. Helemaal toen hij doorhad wie daar op hem wachtten: zijn neefjes Robbert en Diederick. “Kijk ze daar eens zitten”, zegt Albert. “Wat ontzettend leuk. […] Ik ben zo gek op die twee.”

Detective op tv

Nadat Albert en Bert naar het pretpark zijn geweest, is het tijd voor de volgende stop: een bos waar Alberts grote droom in vervulling gaat. Hij mag daar namelijk een lijk spelen voor een detective. “Ik ben waarschijnlijk de enige BN’er ooit die nooit een lijk in Baantjer heeft gespeeld, dus ik vind dit heel gaaf”, zegt hij erover.

De Laatste 24 uur

Kijktip! Albert Verlinde beleeft laatste 24 uur: ‘Hier heb ik heel veel spijt van’

"Ik heb slecht nieuws: je laatste 24 uur zijn ingegaan. Dat zijn de eerste woorden van presentator B...

Anouk Gloudemans bakte erop los bij Heel Holland Bakt

In het begin van het jaar werd Anouk Gloudemans gekroond tot ‘beste thuisbakker van Nederland’ bij tv-programma Heel Holland Bakt. De Bossche wist de jury te overtuigen met haar baksels waardoor ze nu in de hele stad bekend is. Momenteel is ze bezig met haar boek, dat ze mag schrijven omdat ze het tv-programma gewonnen heeft. Wanneer het boek uitkomt, is nog niet bekend.

Heel Holland Bakt

Zien! Bossche bakkers brengen een ode aan onze stad in Heel Holland Bakt

Bakkers klaar, bakken maar! Fans van het populaire Omroep MAX-programma weten direct dat het om Heel...

Carmen zet bijzondere tattoos bij Just Tattoo Of Us

Je moet het maar durven: de controle volledig uit handen geven en je vriend of vriendin een tattoo laten ontwerpen voor jou. Je hebt geen enkele inspraak over het ontwerp en grootte. Ook de plaats waar hij komt, mag je niet zelf bepalen. Je ziet het exemplaar pas als-ie helemaal af is, nadat je urenlang pijn hebt geleden (wij passen voor deze challenge). Het gebeurt bij MTV-programma Just Tattoo Of Us.

Bossche Carmen op tv

Gelukkig voor de deelnemers was Carmen degene die de plaatjes op de lichamen zette. De Bossche heeft veel ervaring en kan daarom een mooie tattoo plaatsen.

carmen tattoo

Bossche Carmen was te zien bij Just Tattoo of Us: ‘Mijn eerste tattoo kreeg ik op mijn 13e’

Just Tattoo of Us Benelux is een extreme relatietest. Vrienden, familieleden en koppels geven elkaar...

Froukje Kooter ging voor de ware liefde bij Boer Zoekt Vrouw

Froukje Kooter was tot voor kort een Bossche dame die op school zat. Dat veranderde in één klap toen ze meedeed met Boer zoekt Vrouw. De Bossche probeerde het hart van boer Jan te veroveren en dat leek in het begin aardig te lukken; Froukje werd uitgenodigd voor de welbekende logeerweek. Helaas koos boer Jan toch voor een andere dame.

Terugkijktip! Bossche Froukje te zien in Boer Zoekt Vrouw

Je moet het maar durven: voor de camera vertellen dat je gek op iemand bent. Vervolgens zijn er nog ...

Luuk en Marijke gingen het avontuur aan bij Kopen Zonder Kijken

Bij het RTL-programma Kopen zonder Kijken geven deelnemers alles uit handen: hun spaargeld en hun vrije keus. Door een professionele makelaar en aannemer wordt vervolgens een huis gekocht en pas na de aankoop zien de deelnemers waar ze gaan wonen. Je moet dus redelijk stressbestendig zijn om mee te doen! Luuk en Marijke uit Den Bosch gingen de uitdaging aan.

Bijzondere woning

De programmamakers gingen direct aan de slag en kochten uiteindelijk een huis voor de twee, in het centrum van Tilburg. Na de aankoop ziet het stel dan eindelijk hun nieuwe woning. En dat was toch even schrikken… “Oh nee”, roept Marijke als ze de badkamer ziet. “Dit zouden wij niet kopen. Ik vond het een heel raar huis…” Ook Luuk is nog niet overtuigd: “Het is goed om te weten dat er nog veel aan gedaan wordt. Hier zou ik niet aan beginnen.”

Kijken zonder Kopen

Kijktip! Bossche Luuk en Marijke doen mee aan Kopen zonder Kijken: ‘Ik vind het een raar huis’

Wat als je al maanden op zoek bent naar een huis, maar de perfecte woning niet kunt vinden? Als je a...

Jawahir Khalifa poseerde bij Holland’s Next Top Model

Jawahir Khalifa had van jongs af aan een grote droom: doorbreken als model. Ze meldde zich daarom aan bij een modellenbureau in Londen, maar afgelopen jaar besloot ze het grootser aan te pakken: ze deed mee met Holland’s Next Top Model. Met succes, want de Bossche schone belandde in het modellenhuis.

Klein model

Jawahir won niet, maar is nog steeds vaak voor de camera te vinden. En dat is – gezien haar lengte – extra knap: “Ik ben een stukje kleiner dan het gemiddelde model. Je moet officieel 1.73 meter zijn en ik ben ‘maar’ 1.65 meter. Ik ben bezig met een campagne voor kleinere modellen. Het is best gek dat de gemiddelde lengte 1.59 meter is en er dus maar zo weinig mensen aan die lengte-eis voldoen. Ik hoop daarin het verschil te kunnen maken.”

jawahir

Bossche Jawahir deed mee aan Holland’s Next Top Model

Tot voor kort liep Jawahir door het centrum als ieder ander. Dat veranderde abrupt toen de Bossche s...

Giovanni danst erop los in Flirty Dancing

We hebben apps als Tinder, speeddates bij Carras en veel plekken waar je uit kunt gaan. Maar wat nou als je dan toch niet de ware vindt? Dan kun je altijd nog meedoen met SBS6-programma Flirty Dancing, net als de Bossche Giovanni (28). Hij haalde de dansschoenen uit de kast en maakte een pirouetje samen met vlam Tom.

flirty dancing

Kijktip! Bossche Giovanni schittert in SBS6-programma Flirty Dancing

We hebben apps als Tinder, speeddates bij Carras en veel plekken waar je uit kunt gaan. Maar wat nou...

Dit vind je misschien ook interessant:

Binnenkijken bij Shalina best gelezen binnenkijkers

Gluren bij de buren: 7 x Bosschenaren met een bijzonder interieur

Wat een vervelende baan hebben we toch. Elke week mogen we bij iemand aankloppen voor een rondleidin...
jonge ondernemers

7 x deze Bosschenaren zijn jong en hebben een eigen zaak

De afgelopen jaren hebben we flink wat jonge ondernemers ontmoet en geïnterviewd. Zij bewijzen dat l...

Zucht… 7 x ergernissen van Bosschenaren

Natuurlijk houden we van onze stad. Maar het is echt niet alleen maar rozengeur en manenschijn. Want...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.